ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΠΗΝΕΙΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Πηνειού

  • 470
    Shares

Μετά την ανάρτηση της σταυροδοσίας της πρώτης Κυριακής των δημοτικών εκλογών από το Πρωτοδικείο της Αμαλιάδας οριστικοποιήθηκε και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Πηνειού.

Η καταγραφή των παρακάτω δεν γίνεται με τον αριθμό των εδρών που έλαβε ο κάθε συνδυασμός, αλλά με βάση τη «σύμπραξη» της παράταξης του νέου δημάρχου Πηνειού Αντρέα Μαρίνου με την παράταξη του Πάνου Θεοδωρακόπουλου.

Οι 9 έδρες για τον  συνδυασμό του δημάρχου Ανδρέα Μαρίνου κατανέμονται ως εξής: Δ.Ε. Γαστούνης 4 έδρες, Δ.Ε. Βαρθολομιού 4 έδρες, Δ.Ε. Τραγανού 1 έδρα.

Αναλυτικότερα, από την παράταξη του κ. Μαρίνου εκλέγονται οι: Δημήτρης Βασιλόπουλος, Γεώργιος Παναγούλιας, Σπύρος Βασιλείου, Σίμων Μάλλιαρης, Νίκος Μαφρέδας, Σοφία Αυγερινοπούλου, Δημήτρης Βύτανος, Λεωνίδας Μαρίνος και Νικόλαος Γεωργόπουλος.

Η παράταξη του κ. Πάνου Θεοδωρακόπουλου καταλαμβάνει 7 έδρες, οι οποίες κατανέμονται ως εξής. 4 στην Δ.Ε. Γαστούνης, 2 στην Δ.Ε. Βαρθολομιού και 1 στην Δ.Ε. Τραγανού. Ο Πάνος Θεοδωρακόπουλος παίρνει την έδρα του στην Δ.Ε. Γαστούνης.

Επομένως, από την παράταξη του κ. Θεοδωρακόπουλου εκλέγονται οι: Πάνος Θεοδωρακόπουλος, Γεώργιος Κολοκατίνης, Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος, Μαρία Πανάγαρη, Γεώργιος Γεωργιόπουλος, Χριστίνα Βρυώνη και Ιωάννης Καραμπίνης.

Οι 10 έδρες που καταλαμβάνει ο συνδυασμός του Σάκη Γεωργόπουλου κατανέμονται ως εξής: 5 στην Δ.Ε. Γαστούνης, 3 στην Δ.Ε. Τραγανού και 2 στην Δ.Ε. Βαρθολομιού. Ο κ. Γεωργόπουλος παίρνει την έδρα του στην Δ.Ε. Τραγανού όπου έλαβε και τις περισσότερες ψήφους.

Έτσι, από την παράταξη του κ. Γεωργόπουλου εκλέγονται οι: Παναγιώτης Κυριαζής, Φώτης Κατσαλάς, Δημήτρης Δήμου, Βάντα Κοντούλη, Δημήτρης Λαγανόπουλος, Σάκης Γεωργόπουλος, Βασίλης Κασσιανός, Φωτεινή – Διονυσία Ανδριοπούλου, Αρετή Τσερεμέ και Παναγιώτης Θανόπουλος.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση Πηνειού» καταλαμβάνει μια έδρα την οποία παίρνει ο επικεφαλής της Αλέξης Τσαουσάκης.


  • 470
    Shares