ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το νέο Δ.Σ. του Ηλειακού Βαρθολομιού


Ανακοινώθηκε επίσημα το νέο Δ.Σ. του Ηλειακού Βαρθολομιού. Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας  και της συγκρότησης σε Σώμα, η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου,  στην συνεδρίαση της Δευτέρας 20/7/20 είναι η ακόλουθη:

  • ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γεωργιόπουλος Ευάγγελος
  • ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χαραλαμπόπουλος Χρήστος
  • ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Αλεξόπουλος Βασίλειος
  • ΤΑΜΙΑΣ: Φραγκόπουλος Νεκτάριος
  • ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΦΟΡΟΣ: Βούρτσης Νικόλαος
  • ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: Δρογγίτης Πέτρος
  • ΜΕΛΗ: Πανόπουλος Ιωάννης ( Β΄ Γενικός  Αρχηγός), Ανδριόπουλος Πέτρος, Μπαλάσης Διονύσιος, Φατούρος Μάκης.

Με ανακοίνωσή της, η νέα διοίκηση του συλλόγου, αναφέρει:

«Αγαπητοί  Συμπολίτες  μας ,  φίλοι  του  Ηλειακού  Βαρθολομιού

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο  της  ποδοσφαιρικής  ομάδας  της  πόλης μας  μετά την ολοκλήρωση  της εκλογικής  διαδικασίας  ευχαριστεί  θερμά το απερχόμενο Δ.Σ. και όλα τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης που μας τίμησαν με την ψήφο τους και την εμπιστοσύνη τους.

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι περισσεύουν, ο αγώνας είναι κοινός και η ισχύς βρίσκεται εν τη ενώσει , ειδικά φέτος που ο αστάθμητος παράγοντας της πανδημίας covid-19 έχει φέρει τεράστιες ανατροπές στην ζωή όλων μας.

Δέσμευση  της νέας διοίκησης είναι η ενσωμάτωση στην ομάδα των παιδιών και των νέων της Πόλης μας ώστε να  λειτουργήσουμε ως  αθλητική κυψέλη και πόλος έλξης της τοπικής κοινωνίας σε μια διαρκή προσπάθεια προσφοράς και υποστήριξης.

Έχοντας την ευθύνη αθλητικής διαπαιδαγώγησης των δικών μας παιδιών, τονίζουμε το όραμα μας για  της δημιουργία ενός  αθλητικού συλλόγου που να ενώνει τους  Βαρθολομαίους.

Στο πλαίσιο αυτό χρειαζόμαστε και ζητάμε την υποστήριξη όλων των Συνδημοτών μας, του Δήμου Πηνειού και των αρμόδιων θεσμικών και αθλητικών φορέων.

Ευελπιστούμε ότι με τη συλλογική μας δουλειά αλλά και με την ουσιαστική συνδρομή όλων σας θα καταφέρουμε να ενδυναμωθούμε και να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την νέα ποδοσφαιρική χρονιά».