Τα ντεσιμπελόμετρα και τα αυτόφωρα έπεσαν «βροχή» αυτό το Σάββατο-Κύριακο στην Ηλεία

spot_img

Προτεινόμενα

Τα ντεσιμπελόμετρα και τα αυτόφωρα έπεσαν βροχή αυτό το Σάββατο-Κύριακο στην Ηλεία.

Κλιμάκια της Αστυνομικής διεύθυνσης Ηλείας σε όλο το νομό σε «σκούπα» με μηνύσεις και αυτόφωρα.

Η διαταγή της ηγεσίας της αστυνομικής διεύθυνσης Ηλείας ήταν να χτενίσουν όλα τα καταστήματα εστίασης και να «Κυνηγηθούν οι κακοποιοί ιδιόκτητες μπαρ κλαμπ κ.τ.λ» που απασχολούν από 10 μέχρι 50 άτομα ο καθένας , τροφοδοτούν με παραγγελίες εκατοντάδες επιχειρήσεις που έχουν σαν αντικείμενο τα μαγαζιά εστίασης και καταθέτουν χιλιάδες ευρώ σε ΙΚΑ,ΕΦΟΡΙΑ,ΑΕΠΙ και ΔΗΜΟ κ.τ.λ

Με λίγα λόγια δουλεύουν 2 μέρες την εβδομάδα με χιλιάδες ευρώ έξοδα και οι περισσότεροι είναι καταχρεωμένοι στην καρδιά της κρίσης.

Το να υπάρχει ένας έλεγχος από ΕΦΟΡΙΑ και ΙΚΑ είναι λογικό και όποιος είναι παραβάτης να του καταλογιστούν ευθύνες και να πληρώσει .

Το να στέλνεις τους αστυνομικούς όμως, τους Πυργιώτες στην Αμαλιάδα και τους Αμαλιαδέους στον Πύργο να εκτελέσουν τις διαταγές σου είναι  προσβολή για την υπηρεσία σου και αφήνουν πολλά υπονοούμενα .

Οι αστυνομικοί που είναι στην πρώτη γραμμή και δουλεύουν σκληρά για να φέρνουν αποτελέσματα ,(επέτρεψε μας να το ξέρουμε γιατί κάνουμε αστυνομικό ρεπορτάζ 15 χρόνια στην Ηλεία και βιώνουμε καθημερινά τις επιτυχίες τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν) τους μηδενίζεις το έργο τους αφού τους βάζεις να είναι σε αντιπαράθεση με τους ιδιοκτήτες –πελάτες – και προσωπικό που είναι δεκάδες χιλιάδες κόσμος.

Και τι «Κακούργημα» κάνουν οι πολίτες και οι ιδιοκτήτες ;

θέλουν να διασκεδάσουν μια μέρα την εβδομάδα με αξιοπρέπεια και με τα λιγοστά χρήματα που τους έχουν μείνει στην τσέπη λόγο κρίσης και οι ιδιοκτήτες να εισπράξουν τον κόπο τους .

«Κακούργημα» είναι να πηγαίνεις Σάββατο βράδυ  12:30 και 01:30 και να κλείνεις μουσικές , να τους παίρνεις αυτόφωρο και να του διαλύεις το μαγαζί και να διαλύεις την ψυχολογία σε μαγαζάτορα και θαμώνες .

Ο Επιχειρηματίας την Δευτέρα το πρωί πρέπει να πληρώσει το προσωπικό του, το Κράτος που πληρώνεσαι και εσύ και θα πρέπει να τον βλέπεις σαν συνεργάτη και σαν φίλο και όχι σαν «Κακοποιό» και να προσπαθείς να του κλείσεις το μαγαζί και μαζί και χιλιάδες οικογένειες.

Επειδή εμείς κάνουμε όπως προείπαμε 15 χρόνια αστυνομικό ρεπορτάζ, ξέρεις καλά ότι το Σαββατοκύριακο που εσύ «Τραβολογούσες πέρα δόθε» τους αστυνομικούς με διαλυμένα οχήματα και να ξοδεύουν βενζίνη για να κλείνουν τις  μουσικές σε μαγαζιά που είχαν 1500 με 2000 πελάτες και μοίραζες μηνύσεις που ξέρεις ότι με 3 κλείνουν, η Ηλεία είχε καταγεγραμμένες και λέμε καταγεγραμμένες γιατί πολλές δεν τις δηλώνουν καθόλου,  25 κλοπές .

Και λέει ο απλός πολίτης και πελάτης των μαγαζιών ,απασχολεί τους αστυνομικούς για να μου διαλύει την διασκέδαση και την ευχάριστη στιγμή μου και από πίσω οι κλέφτες μου ανοίγουν το σπίτι και οι έμποροι ναρκωτικών πουλούν στα παιδιά μου ναρκωτικά .

ΥΓ. Το έργο σου σαν υπηρεσία στην Ηλεία είναι επιτυχημένο, πολλές επιτυχίες και στα Ναρκωτικά και στα υπόλοιπα γιατί έχεις δυνατή και άξια «ομάδα», μην μηδενίζεις την προσπάθεια σου και των συνεργατών σου με τέτοιες ενέργειες…  Ότι είναι νόμιμο δεν είναι πάντα και ηθικό….Η ζωή δεν είναι μόνο γαλόνια !

http://amaliadanews.gr

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα