ΗΛΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Το πήραν το μήνυμα από τους δημότες της Αμαλιάδας…(βίντεο)


Δυναμική διαμαρτυρίας στην είσοδο του Δημοτικού Σταδίου Αμαλιάδας: «Ο αθλητισμός είναι δικαίωμά μας»

Με κύρια αιτήματα να μην εφαρμοστεί από τη Δημοτική Αρχή του δήμου Ήλιδας η τιμολογιακή πολιτική που αποφάσισε για το αθλητικό κέντρο της Αμαλιάδας το ΝΠΔΔ «Ηλείος» καθώς και να παραμείνει ελεύθερη η είσοδος για όλους και με σύνθημα «ο αθλητισμός είναι δικαίωμά μας», πραγματοποιήθηκε το απόγευμα η δυναμική κινητοποίηση που διοργάνωσε η Λαϊκή Συσπείρωση στην είσοδο του σταδίου.

Την στήριξη του Εργατικού Κέντρου Αμαλιάδας στο αίτημα όλων των γονέων και των αθλητών της πόλης για την κατάργηση του «χαρατσιού» της ηλεκτρονικής κάρτας εισόδου, μετέφερε στην κινητοποίηση η πρόεδρός του κα Νατάσα Παναγιωτάρα, ενώ ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ «Ο Ηλείος» κ. Νίκος Λοχοβίτης έστρεψε τα «πυρά του» σε όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου που ψήφισαν θετικά, αλλά και την κυβερνητική πολιτική που δεν μπορεί να διαθέσει πόρους για τις δημοτικές δομές, οι οποίοι οδηγούνται στην… ιδιωτικοποίηση, αλλά μπορεί ξαφνικά να βρει χρήματα… για αεροπλάνα!

Τέλος, η «Λαϊκή Συσπείρωση» θα φέρει το θέμα της τιμολογιακής πολιτικής και της ελεύθερης πρόσβασης στο Δημοτικό Στάδιο Αμαλιάδας στις επόμενες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ζητώντας την απόσυρσή τους.