23.1 C
Pýrgos
Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2021

Το παρασκήνιο με Ακασού-Ντιαλό-«Μας κρέμασαν, θα τους κρεμάσουμε τα δελτία”, λένε στη Νίκη-Τι λένε οι ατζέντηδές τους!

spot_img

Προτεινόμενα

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους φίλους της Νίκης Τραγανού καθώς οι ομάδες βγήκαν για ζέσταμα πριν το ματς με τον Πανηλειακό. Από την ενδεκάδα έλλειπε ο Ζαν Ακασού, ενώ ο Ντιαλό βρισκόταν με πολιτικά στην εξέδρα. Όπως επισήμως έγινε γνωστό, έμειναν έξω για πειθαρχικούς λόγους, καθώς άργησαν να επιστρέψουν από τις πατρίδες τους που είχαν πάει με εορταστική άδεια.

Μέσα από το ρεπορτάζ που κάναμε μετά το παιχνίδι, διαπιστώσαμε πλήρη διάσταση απόψεων με τον Κάρλος Ντιαλό, ο οποίος έλεγε ότι ήταν επιθυμία δική του να μην παίξει, καθώς έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει, αλλά η Νίκη δεν του δίνει το δελτίο. Την ίδια ώρα, ο Ζαν Ακασού, αν και έχει επιστρέψει, δεν βρισκόταν καθόλου στο γήπεδο, έχοντας ζητήσει όπως μάθαμε να φύγει. Μάλιστα ο Ακασού, έφυγε στις 17 Δεκεμβρίου για το εξωτερικό χωρίς να έχει κάποια νύξη αποχώρησης. Ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψει στις 27 Δεκεμβρίου, αλλά στο Τραγανό παρουσιάστηκε πέντε μέρες μετά, δηλαδή στις 2 Γενάρη. Και σαν να μην έφτανε αυτό, να παρουσιαστεί δηλαδή πέντε μέρες καθυστερημένα, έθεσε και θέμα αποχώρησής του από την ομάδα. Το ίδιο έκανε και ο Κάρλος Ντιαλό. Όλα αυτά, παραμονές του παιχνιδιού με τον Πανηλειακό. Αποτέλεσμα όλου αυτού, να αποφασιστεί από διοίκηση και προπονητή της Νίκης, να τεθούν εκτός αποστολής και εκτός ομάδας.

Η περίπτωση του Ζαν Ακασού

Άνθρωποι του Τραγανού, έλεγαν ότι ο Ζαν Ακασού έχει δεχθεί «κρούση» από τον Πανηλειακό. Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται, ωστόσο είναι δεδομένο ότι θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον ατζέντη του Ιβοριανού μέσου, τον άνθρωπο δηλαδή που τον έφερε στην ομάδα, τον Χρήστο Σουγλέρη, αυτός μας είπε: «Γνώριζα ότι ο Ζαν Ακασού είχε κάποιο προσωπικό πρόβλημα και ανέβαλλε την επιστροφή του στην Ελλάδα για πέντε μέρες. Μάλιστα με προβλημάτισε το γεγονός αυτό και προσπάθησα να μεσολαβήσω για να έρθει κανονικά στην ομάδα του. Από εκεί και πέρα, εδώ και καιρό μου έχει αναφέρει ότι θα τον ενδιέφερε για οικογενειακούς λόγους να μετακινηθεί σε μια ομάδα κοντά στο σπίτι του στη Λαμία. Αυτό δεν έχει βέβαια καμία σχέση με τα όσα ακούστηκαν περί μετακίνησής του στον Πανηλειακό. Ουδέποτε εγώ προσωπικά συζήτησα με ανθρώπους του Πανηλειακού, αλλά και ουδέποτε πρότεινα τον Ακασού στον Πανηλειακό. Ο παίκτης έχει πληρωθεί κανονικά και έχει πάρει και παραπάνω χρήματα.  Θεωρώ ότι ο Ακασού πρέπει να τιμήσει τη συμφωνία που έχει με τη Νίκη Τραγανού. Αυτά γνωρίζω εγώ προσωπικά για το θέμα. Δεν ξέρω αν έχει μεσολαβήσει κάτι άλλο που δεν γνωρίζω».

Η περίπτωση του Κάρλος Ντιαλό

Ο Κάρλος Ντιαλό, με τη δική του σειρά, έλεγε μετά το παιχνίδι ότι η Νίκη αθέτησε τη συμφωνία της να τον μεταφέρει σε άλλο διαμέρισμα. Από την πλευρά της η Νίκη, όλο τον τελευταίο καιρό, είχε θέσει θέμα συμπεριφοράς του Ντιαλό, καθώς είναι επιρρεπής σε κάρτες και αποβολές, έχοντας εφιστήσει την προσοχή του σε αυτό το θέμα και έχοντας διαμηνύσει ότι δεν θα ανεχθεί άλλη παρόμοια στάση του. Θυμίζουμε ότι ο Ντιαλό δεν αγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια επειδή ενεπλάκη σε καβγά στο παιχνίδι με τη Βάρδα και αποβλήθηκε, ενώ τη γλίτωσε φθηνά σε κεφαλοκλείδωμα που είχε κάνει σε αντίπαλό του, σε αμέσως προηγούμενο παιχνίδι με τη Θύελλα Ραφήνας.

Ο Γιώργος Γρηγορούδης, ατζέντης του Ντιαλό, ο άνθρωπος που τον έφερε στο Τραγανό, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, δηλώνει πλήρη άγνοια για τον παίκτη, καθώς όπως μας ανέφερε, έχει διακόψει τη συνεργασία του μαζί του. Μάλιστα εξέφρασε και την έκπληξή του που δεν αγωνίστηκε ο Ντιαλό σε αυτό το παιχνίδι.

«Βράζουν» στη Νίκη

Στη Νίκη Τραγανού, όπως είναι φυσικό «βράζουν» με τη στάση των ποδοσφαιριστών. Θεωρούν ότι οι παίκτες παράτησαν την ομάδα παραμονές ενός κρίσιμου παιχνιδιού και από δω και πέρα η στάση της διοίκησης θα είναι πολύ σκληρή απέναντί τους, ζητώντας τους υπερβολικά χρήματα για να φύγουν, διαφορετικά θα τους κρεμάσουν τα δελτία. «Αφού μας έδειξαν ότι τους ενδιαφέρουν μόνο τα λεφτά, θα τους απαντήσουμε και εμείς με το ίδιο νόμισμα. Για να φύγουν θα φέρουν στην ομάδα όσα λεφτά τους ζητήσουμε…».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα