Παρασκευή, 27 Μαΐου, 2022
28.4 C
Pýrgos

Το πρόγραμμα του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανού

spot_img

Το πρόγραμμα του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ηλείας κ. ΓερμανούΑύριο Κυριακή το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας κ Γερμανός θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αμαλιάδας.

Ωρα 11:00 το πρωί Θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Ίδρυμα Παναγία η Βλαχέρνα κάτω Παναγιάς Κυλλήνης.

Το απόγευμα και ωρα 6 παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα χοροστατήσει εις τον Μεγάλον Εσπερινόν στον ιερό ναό Αγίου Αθανασίου Αμαλιάδας, θα ευλογήσει την πίτα των ενοριών των φιλόπτωχων ταμείων και των ευαγών ιδρυμάτων της πόλεως Αμαλιάδας και της περιοχής της και θα ευχηθεί υγεία μου και αποδοτική δουλειά κατά Το Νέον έτος 2018 εις πάντας τους ιερείς, επιτρόπους, ιεροψάλτες, νεωκόρος, τα μέλη των δημοτικών Συμβουλίων των φιλόπτωχων ταμείων και των ιδρυμάτων εις πάντας τους Χριστιανούς περιοχής.

Την Πρωτοχρονιά το πρωί θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πύργου και στις 10:00 θα προστή της επισήμου δοξολογίας επί τω Νέω έτει.

Στις 11:00 θα επισκεφθεί το δημαρχείο Πύργου τον δήμαρχο Πύργου για ευχές ,στις 11:30 τον περιφερειάρχη της περιφέρειας ενότητας Ηλείας Κ Γεωργιόπουλο επίσης για ευχές και στις 12:00 θα ευλογήσει την πίτα της Μητροπόλεώς μας στο Μητροπολιτικό μέγαρο.

 

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα