ΗΛΕΙΑ NIGHTLIFE ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΙΟΥΜΟΡ

Το Σάββατο η έναρξη του 46ου Καρναβαλιού Λεχαινών


«Επιστρέφει» από το Σάββατο, για 46η συνεχόμενη χρονιά, το Καρναβάλι των Λεχαινών, για να μας αφήσει, όπως κάθε χρόνο, αξέχαστες στιγμές διασκέδασης, γέλιου και ξέφρενου κεφιού!

Η έναρξη του Λεχαινίτικου Καρναβαλιού θα γίνει το Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου, στις 7 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία του Αγίου Δημητρίου με τα τμήματα latin χορών του Ομίλου Εθιμοτοπικών Εκδηλώσεων Λεχαινών και της σχολής χορού Step Up, συναυλία με τους Dis Arestoi και ρίψη βεγγαλικών.

Την Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου, στις 7 το απόγευμα θα γίνει η έξοδος του Βασιλιά Καρνάβαλου με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Λεχαινών, ενώ θα υπάρχουν αποκριάτικα παραδοσιακά δρώμενα με το χορευτικό τμήμα του Ομίλου Εθιμοτοπικών Εκδηλώσεων Λεχαινών.

Το Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου, στις 10:30 το πρωί ξεκινά το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού, ενώ στις 7:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί το Αντάμωμα των Γενίτσαρων.

Την Κυριακή, 1η Μαρτίου, στις 10:30 το πρωί θα ολοκληρωθεί το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού, ενώ στις 3 το μεσημέρι θα ξεκινήσει η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση, την οποία θα παρουσιάσει η Σάρα Εσκενάζη.

Τέλος την Καθαρή Δευτέρα, 2 Μαρτίου, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λεχαινών διοργανώνει τα Κούλουμα στο Αλιευτικό Καταφύγιο Λεχαινών.