Το Σάββατο 3 Μαρτίου η εκπτωτική ημέρα με τη διακριτική ονομασία «Happy Day»

spot_img

Προτεινόμενα

Μετά την επιτυχημένη «Λευκή Νύχτα» που διοργάνωσε το περασμένο καλοκαίρι ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου, το Σάββατο 3 Μαρτίου διοργανώνει, εκπτωτική ημέρα με τη διακριτική ονομασία «Happy Day».
Η απόφαση ελήφθη από το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου , χωρίς ωστόσο την αναμενόμενη συμμετοχή από τους εμπόρους του Πύργου. Ωστόσο, η συζήτηση ήταν άκρως εποικοδομητική και τα μέλει του Δ.Σ αποφάσισαν ότι η αγορά του Πύργου χρειάζεται τέτοιες «τονωτικές» δράσεις, ενώ κατέληξαν ότι το Σάββατο 3 Μαρτίου είναι η καλύτερη ημερομηνία για την διοργάνωση της εκπτωτικής ημέρας.
Στόχος του Εμπορικού Συλλόγου είναι αυτή η ημέρα, που τα καταστήματα θα λειτουργούν από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 8:00 το βράδυ να είναι «Happy Day», δηλαδή «χαρούμενη ημέρα», και για τους επαγγελματίες και για τους καταναλωτές, αφού τα ποσοστά των εκπτώσεων αναμένεται να ξεπεράσουν το 50-70% και θα μπορούν να κάνουν συμφέρουσες αγορές σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.
Αυτή τη φορά, δεν θα προγραμματιστούν πολιτιστικές δράσεις (σ.σ συναυλίες, χορευτικά κ.α) όπως στη Λευκή Νύχτα, υπό τον φόβο της ματαίωσης λόγω άσχημων – ενδεχομένως – καιρικών συνθηκών.
Ωστόσο, όπως και την προηγούμενη φορά, μπορούν οι ίδιοι επαγγελματίες, είτε ατομικά στα καταστήματα τους είτε ομαδικά με άλλα καταστήματα που γειτνιάζουν να οργανώνουν κάποιες δράσεις για τους πελάτες τους.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα