ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το σχόλιο του Γιώργου Γερογιάννη: «Ο Αίας έχει παράδοση με την Αχαϊκή-Η Ζάκυνθος στερήθηκε τον κόσμο της»


Πολύπειρος στα ποδοσφαιρικά πράγματα, δεκαετίας ολόκληρες μέσα στα γήπεδα και γνώστης της κατηγορίας, καθώς στο παρελθόν έχει εργαστεί σε ομάδες, όπως η  Θύελλα, η Αχαϊκή και ο Διαγόρας Βραχνεΐκων, αλλά και στον Αίαντα Γαστούνης, ομάδα με την οποία έχει δεθεί περισσότερο, καθώς πέρασε από αυτή σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους. Ο Γιώργος Γερογιάννης, σχολίασε στο ilia.news την πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής.

«Ήθελα να ήμουν παρών στη Γαστούνη για να παρακολουθήσω τον Αίαντα με την Αχαϊκή. Απλά σκέφτηκα ότι το παιχνίδι διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών. Είχε προαίσθημα ότι ο Αίας θα κερδίσει και το είχα πει στους φίλους μου. Ο Αίας εδώ και πολλά χρόνια, έχει χτίσει μια καλή παράδοση με την Αχαϊκή. Πάντα καταφέρναμε να παίρνουμε αποτέλεσμα, είτε παίζαμε στη Γαστούνη, είτε στην Κάτω Αχαγιά.

Η πρεμιέρα του Πρωταθλήματος και οι εκπλήξεις, οφείλονται εν πολλοίς στο γεγονός ότι οι ομάδες σχεδόν όλες, βρίσκονται κοντά η μια με την άλλη. Έπειτα μην ξεχνάμε ότι δεν υπάρχει κόσμος στα γήπεδα. Θα πάρουν και οι φιλοξενούμενοι αποτελέσματα φέτος. Οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν, να είστε σίγουροι. Εάν υπήρχε κόσμος, θεωρώ ότι η Ζάκυνθος θα τα είχε καταφέρει. Είναι πανίσχυρη έδρα παραδοσιακά η Ζάκυνθος. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί την επιτυχία του Διαγόρα, ο οποίος, έχει όλα τα στοιχεία να τα πάει καλά, με βασικό του ατού, το γήπεδο με το πλαστικό».