Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022
26.6 C
Pýrgos

Το Σωματείο Παραπληγικών «αδειάζει» τον δήμο Ήλιδας και τα έργα του!

spot_img

«Η απόλυτη ξεφτίλα του Δήμου Αμαλιάδας. Φτιάχνουν καινούργια πεζοδρόμια στην Αμαλιάδα  και δεν έχουνε ράμπες για ανθρώπους με αναπηρία σωστές και επίσης οι οδηγοί τυφλών πέφτουν πάνω σε δέντρα και σε κολώνες.

Τα πάρκινγκ ΑμεΑ της Αμαλιάδας θέλουν ανανέωση και στον πολυχώρο δεν έχουν καν μπει στην διαδικασία να φτιάξουν πάρκινγκ ΑμεΑ και ούτε σωστές ράμπες σε κλίση.

Ακόμη μας κατήργησαν και 3 πάρκινγκ ΑμεΑ λόγω του πεζοδρόμου και δεν τα έφτιαξαν λίγο πιο κάτω που τους έχει ζητηθεί από το Σωματείο μας.

Για άλλη μία φορά ο Δήμος Αμαλιάδας δε κάνει τίποτα για τους ανθρώπους με αναπηρία,

Όσο αφορά τα παλιά πεζοδρόμια αλλά από ότι βλέπουμε και στα καινούργια πεζοδρόμια δεν τηρούνται οι προϋποθέσεις που πρέπει για τους ανθρώπους με αναπηρία, ανθρώπους με αμαξίδιο, ανθρώπους τυφλούς που δεν τους δίνουν τη δυνατότητα να κυκλοφορήσουν στην πόλη τους. Αίσχος.

Ο μόνος άνθρωπος που νοιάστηκε για τους ανθρώπους με αναπηρία είναι ο κύριος Φουντάς, ο αντιδήμαρχος τεχνικής υπηρεσίας, αλλά δυστυχώς παραιτήθηκε.  Ακόμη και τα λίγα που γίνονταν  λόγω που νοιαζόταν ο κύριος Φουντάς πλέον τώρα δεν γίνεται τίποτα. Έναν άνθρωπο είχαμε να μπορούμε να μας βοηθήσει και να συνεννοηθούμε αλλά ακόμη και αυτός δεν άντεξε τα αίσχη του Δήμου Αμαλιάδας».

facebook.com

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα