ΗΛΕΙΑ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑ

Το Σωματείο Παραπληγικών Ν. Ηλείας σε δήμο Ήλιδας και Ανδραβίδας – Κυλλήνης


Συνάντηση με τον αναπληρωτή δήμαρχο Ήλιδας κ. Ανδρέα Παπαδάκο και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Θανάση Φουντά είχε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Παραπληγικών, Κινητικά Αναπήρων Ν. Ηλείας κ. Γιώργος Παπανικολόπουλος.

Η «ατζέντα» της συνάντησης περιλάμβανε τα αιτήματα του Σωματείου για την άμεση τοποθέτηση των sea trac στις παραλίες της Κουρούτας και της Αγίας Μαρίνας, για την ανανέωση των θέσεων ΑΜΕΑ που έχουν ξεβάψει, για την κατασκευή ενός αναβατορίου στο κολυμβητήριο της Αμαλιάδας καθώς και για την διόρθωση κάποιων θέσεων πάρκινγκ που δυσκολεύουν την αποβίβαση και των αποβίβαση των ΑΜΕΑ.

Το κλίμα στη συνάντηση ήταν ιδιαίτερα καλό, με τον κ. Παπανικολόπουλου να φεύγει με δεσμεύσεις για την άμεση υλοποίηση όλων των αιτημάτων.

 

Στον δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης

 

Καλά ήταν τα νέα και στον δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης, αφού ο δήμαρχος κ. Λέντζας δεσμεύτηκε από την πλευρά του, εκτός των άλλων θεμάτων που συζητήθηκαν, ότι άμεσα, θα τοποθετηθούν 3 sea trac σε αντίστοιχες παραλίες του δήμου.

Στην συνάντηση με τον δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης συμμετείχε και ο ταμίας του Σωματείου Παραπληγικών κ. Γιάννης Πετρόπουλος.