ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΥΓΕΙΑ

Το τελευταίο αντίο στον Μανώλη Αγιομυργιαννάκη…(βίντεο)

  • 1.1K
    Shares

Τον άνθρωπο της προσφοράς, τον φίλο, τον καθηγητή, τον πολιτικό, τον οικογενειάρχη Μανώλη Αγιομυργιαννάκη δέχθηκε σήμερα στην «αγκαλιά» της η φιλόξενη γη της Αμαλιάδας, η δεύτερη πατρίδα του σπουδαίου αυτού ανθρώπου που τόσο πολύ την αγάπησε και τόσο πολύ αγαπήθηκε σε αυτή.

Τα μέτρα ασφαλείας μέσα και γύρω από τον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου ήταν αυστηρότατα. Μόνο η οικογένεια και οι πολύ στενοί συγγενείς βρέθηκαν εντός το ναού, κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας, ενώ ακόμα και οι ιερείς που έψαλλαν την εξόδιο ακολουθία ήταν εφοδιασμένοι με μάσκες και γάντια.

Ελάχιστα ήταν τα άτομα και αυτά διασκορπισμένα γύρω – γύρω από τον Άγιο Αθανάσιο και σε μεγάλες αποστάσεις το ένα από το άλλο, που πήγαν για να αποχαιρετήσουν, έστω και από μακριά, τον φίλο τους… Ανάμεσά τους και ο πρώην βουλευτής κ. Γιάννης Κουτσούκος.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν όλες αυτές τις μέρες οι φίλοι, οι συνεργάτες, οι παλιοί μαθητές του Μανώλη Αγιομυργιαννάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν περάσει η «μπόρα» του κορωνοϊού θα τιμηθεί με τις εκδηλώσεις που του άρμοζαν.

Μεταξύ άλλων, στεφάνι στην κηδεία του Μανώλη Αγιομυργιαννάκη, απέστειλε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.


  • 1.1K
    Shares