ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Το «τσιμέντωμα» της Αμαλιάδας συνεχίζεται – Κόβουν δέντρα χρόνων

  • 224
    Shares

Δεν θα μείνει… πράσινο φύλλο στην Αμαλιάδα!

Το «τσιμέντωμα» της Αμαλιάδας συνεχίζει η Δημοτική Αρχή Ήλιδας, συνεχίζοντας το καταστροφικό, για την πόλη, έργο της προηγούμενης θητείας της…Μπορεί η ανάπλαση των πλατειών να ειναι έργο Χριστοδουλόπουλου, αλλά εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κρίνουμε τα τωρινά αποτελέσματα και την πορεία κατασκευής .

Αλυσοπρίονο λοιπόν «δούλεψε» και στην πλατεία Ηρώων, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη το έργο της ανάπλασής της, κόβοντας «Νύχτα», όπως μας κατήγγειλαν, όλα τα δέντρα στην πλευρά της οδού Δαλιάνη, η οποία θα πεζοδρομηθεί.

Πάλι τσιμέντο (μόνο τσιμέντο δηλαδή), πάλι κολονάκια (που σε κάνα μήνα θα ξεχαρβαλωθούν), πάλι άσχημα τσιμεντένια πεζοδρόμια να καταλαμβάνουν τα πάντα, πάλι πλημμυρισμένες με την πρώτη βροχή διασταυρώσεις, πάλι «μπαούλα» τσιμεντένια καλαθάκια απορριμμάτων ;

Στο τέλος… δεν θα μείνει ούτε ένα πράσινο φυλλαράκι στην Αμαλιάδα…

Καταστρέψατε την Αμαλιάδα με τα έργα του βιοκλιματικού πάρκου (εκείνη τη μελέτη που έλεγε ότι θα πέφτει το καλοκαίρι η θερμοκρασία 3-4 βαθμούς Κελσίου, που μάλλον δεν θέλετε να την ξανασυζητήσουμε).

Κόψτε τα όλα, φέρτε τσιμέντα, να δούμε στο τέλος όχι… το πόσοι θα επισκέπτονται την Αμαλιάδα, αλλά και το πόσοι… θα απομείνουμε εδώ…

Υπάρχει κάποιος έλεγχος του εργολάβου ή τον έχετε παρατήσει στο καταστροφικό του έργο ;

Οι δημότες έχουν κανέναν λόγο σε αυτή τη πόλη ;

Θα ρωτήσει ποτέ κανείς τη γνώμη τους για τα «εγκλήματα» πάνω στο πράσινο και στη φύση ;


  • 224
    Shares