Το 2018 δεν υπάρχουν γραμμές τηλεφώνου στην Αμαλιάδα – Η «Μύκονος της Πελοποννήσου» έχει ταχύτητα 1 Mbps

spot_img

Προτεινόμενα

Παραμελημένη η Ηλεία και στο θέμα της τηλεφωνίας σταθερής και ίντερνετ.

Ενώ όλοι οι νομοί της Ελλάδας σχεδόν περνάνε σε τεχνολογία οπτικών ίνών και σε εξωφρενικές ταχύτητες στο ίντερνετ, η Ηλεία παραμένει ουραγός στην εξέλιξη.

Στην Κουρούτα που είναι η «Μύκονος της Πελοποννήσου» και φιλοξενεί χιλιάδες παραθεριστές το καλοκαίρι και κατοικούν πολλοί μόνιμα το χειμώνα ενώ υπάρχουν ανοιχτά χειμώνα-καλοκαίρι καταστήματα εστίασης και σπίτια, η ταχύτητα δεν ξεπερνά το 1 Mbps ενώ πληρώνουν για έως 24 Mbps .

Στην Αμαλιάδα αν έχεις την γραμμή σε ακτίνα από το κτίριο του ΟΤΕ 200-300 μέτρα,είσαι τυχερός, μπορεί να «δεις» στην 50 Mbps ταχύτητα 40 Mbps .Αν είσαι ποιο μακριά, από 4 έως 12 Mbps ενώ πληρώνεις για έως 24 Mbps.

Δεν είναι λίγες οι καταγγελίες που μας στέλνουν αναγνώστες που πηγαίνουν στα καταστήματα τηλεφωνίας και ίντερνετ για να κάνουν αιτήσεις για νέες συνδέσεις σε σπίτια ,καταστήματα, σε κεντρικά σημεία της Αμαλιάδας και τους απαντούν ότι δεν υπάρχουν γραμμές.

Το 2018 στην Ηλεία δεν υπάρχουν γραμμές τηλεφώνου στο κέντρο της Αμαλιάδας.

Καταγγελία έχουμε από επιχειρηματία που ενώ μετακόμισε σε άλλο κατάστημα από αυτό που ήταν,σε κεντρικό σημείο της Αμαλιάδας , πήγε να κάνει μεταφορά το σταθερό τηλέφωνο της εργασίας, που το είχε 18 χρόνια και του απάντησαν οι αρμόδιοι ότι δεν έχει γραμμές το «ΚΑΦΑΟ» για να μεταφέρουν τη γραμμή.

Καταλαβαίνετε το μπάχαλο  που επικρατεί στις τηλεπικοινωνίες στην Ηλεία.

Μας κατήγγειλε ακόμα ότι του έρχονται τα πάγια και τον χρεώνουν ενώ εδώ και 8 μήνες το τηλέφωνο δεν λειτουργεί. 

Μας ανέφερε ακόμα, ότι δεν φταίνε οι υπάλληλοι του καταστήματος της Αμαλιάδας , της Ηλείας, απ ότι φαίνεται είναι από πιο πάνω το πρόβλημα .

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν λειτουργεί εδώ και 8 μήνες το τηλέφωνο του, που το ξέρουν οι πελάτες και συνεργάτες εδώ και 18 χρόνια .

Το 2018 στην Ηλεία οι ταχύτητες του Ίντερνετ ειναι χαμηλές με το κόστος όμως να ειναι το ίδιο με τους άλλους νομούς που το ίντερνετ «πετάει» !

Στο email μας μπορείτε να μας στείλετε την καταγγελία σας για τις τηλεπικοινωνίες στην Ηλεία και εμείς όταν μαζευτούν πολλες θα τις καταθέσουμε στην αρμόδια εισαγγελία !

ilia.news@yahoo.com  

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα