ΤΟ WATERMELON EVENT ΣΤΑ ΛΑΒΔΕΪΚΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΔΑΣ

spot_img

Προτεινόμενα

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: Τεράστια επιτυχία της ενημερωτικής εκδήλωσης για τον καρκίνο του μαστού (βίντεο)

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ:Τεράστια επιτυχία της ενημερωτικής εκδήλωσης για τον καρκίνο του μαστού-Πλήθος γυναικών έστειλε ηχηρά μηνύματα ελπίδας! Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Είστε οι πρωταγωνίστριες της ζωής». «Όπου...

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του “Watermelon Event 2018”, που διοργανώνει η καταξιωμένη στο χώρο των κηπευτικών εταιρεία Rijk Zwaan Hellas.

Πρόκειται για ημερίδα που απευθύνεται στον αγροτικό κόσμο, όπου διακεκριμένοι επιστήμονες του κλάδου παρουσιάζουν νέες ποικιλίες καρπουζιού.

Ειδικότερα, παρουσιάστηκαν όλα τα νέα υβρίδια καρπουζιού και υποκειμένων αυτού σε αγροτική εγκατάσταση στα Λαβδέικα Αμαλιάδας,  με τη συνεργασία των αδερφών Ανδρέα και Χαράλαμπου Ανδρουτσόπουλου.

Στην πρώτη ημέρα της διοργάνωσης, η οποία ολοκληρώνεται την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018, παρευρέθη και ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος παρακολούθησε όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην παραγωγή καρπουζιού.

Γεωπόνοι από τη χώρα μας και επτά χώρες του εξωτερικού (Ιταλία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Τουρκία, Ολλανδία, Ισπανία και Σκόπια), καθώς και πολλοί παραγωγοί και εξαγωγικές εταιρείες, παρευρέθησαν -επίσης- στην πρώτη ημέρα του event.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα