ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΕΙΑ ΠΗΝΕΙΟΥ

Τρέχει… να τα «μαζέψει» ο αντιδήμαρχος Πηνειού!


Με απάντηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook αλλά και στα ΜΜΕ του νομού, προσπαθεί να «σβήσει» τη «φωτιά» που άναψε χθες η φωτογραφία με τα κυνηγετικά «κατορθώματα» του αντιδημάρχου Πηνειού κ. Γιώργου Κολοκατίνη στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ο κ. Κολοκατίνης στην απάντησή του αναφέρει ότι η φωτογραφία είναι περσινή. Τα σχόλια όμως κάτω από τη φωτογραφία τον εκθέτουν ; 

Και το μήνυμα επάνω από την φυτογραφία γράφει ότι πήγες βόλτα πέρσι ;

 

 

Η δήλωση του κ. Κολοκατίνη

 

«Με αφορμή σχόλια και δημοσιεύσεις που προκάλεσε η ανάρτηση της φωτογραφίας μου σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και σεβόμενος τους συμπολίτες μου, τον Δήμαρχο μας και το θεσμικό αξίωμα του Αντιδημάρχου που μου έχει εμπιστευτεί κρίνω αναγκαίο να διευκρινίσω και να διασκεδάσω τις εντυπώσεις που αυτή προκάλεσε σε άτομα που λειτουργούν κατασκοπευτικά με σκοπό να προκαλέσουν θόρυβο και αντιπολιτευτικές δηλώσεις που πέφτουν όμως στο κενό.

Η εν λόγω φωτογραφία ανέβηκε από προσωπική συλλογή που είναι περσινή θυμουμενος παλιές καλές στιγμές. Θα ήταν ανόητο εκ μέρους μου να παραβώ τους κανόνες της πολιτείας και τις όποιες απαγορεύσεις γεγονός που δεν συνάδει με την ωριμότητά μου και την ενεργό ενασχόλησή μου με τα κοινά εδώ και πολλά χρόνια.

Έκτος από τις αυθόρμητες απαντήσεις – σχόλια φίλων στην εν λόγω ανάρτηση υπάρχουν και αυτοί που βεβαιώνουν ότι η φωτογραφία είναι παλιά και όχι τωρινή. Καλό είναι λοιπόν μια προβολή μιας κάποιας φωτογραφίας να μην γίνεται βορά στα στόματα ανθρώπων που δεν προάγουν την κοινωνική ομαλότητα αλλά εγείρουν θυμό.

Ας σεβαστούμε λοιπόν το δικαίωμα του κάθε πολίτη να έχει σωστή ενημέρωση και όχι παραπληροφόρηση. Η γόνιμη αντιπολίτευση γίνεται στην ανυπαρξία έργου και όχι σε περσινές φωτογραφίες.

Ο Αντιδήμαρχος Πηνειού

Γεώργιος Κολοκατίνης»

 

Μια συγγνώμη ήταν αρκετή κ. Κολοκατίνη. Μην εκτίθεστε άλλο!!!

 

Ο αντιδήμαρχος παρανομεί και δήμαρχος… του δίνει και τα «συγχαρίκια»!!!