ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρίτη αναβολή στις εκλογές της ΕΠΟ-Ξεκάθαρη ωστόσο η τάση μεταξύ των Ενώσεων

  • 16
    Shares

Η μια μετά την άλλη, οι Ενώσεις της Ελλάδας, προτείνουν για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, τον Σταύρο Ψαρρόπουλο, την ώρα που οι εκλογές της Ομοσπονδίας, πήραν νέα αναβολή, την τρίτη συνεχόμενη από το περασμένο καλοκαίρι.

Περισσότερες από σαράντα Ενώσεις (από τις 53 συνολικά), έχουν πάρει απόφαση να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Σταύρου Ψαρρόπουλου. Όσο κι αν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας Άρης Κουλούρης, υποστηρίζει ότι θα πρέπει να περιμένουμε να διαμορφωθούν οι τάσεις, αυτές φαίνεται ξεκάθαρα ότι τείνουν να διαμορφωθούν. Εκείνο το οποίο απομένει, είναι να δούμε αν θα υπάρξει και αντίπαλη υποψηφιότητα, αν και με τα έως τώρα δεδομένα, αυτό φαντάζει πάρα πολύ δύσκολο.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, αποφάσισε σήμερα την αναβολή των εκλογών, οι οποίες αν και είχαν προγραμματιστεί για τις 23 Νοεμβρίου, δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν λόγω του καθολικού lockdown και της απαγόρευσης μετακινήσεων. Με αυτό σαν δεδομένο, η ΕΠΟ αποφάσισε να ορίσει τις εκλογές της για τις 12 Δεκεμβρίου 2020. Δηλαδή μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Το αν τελικά θα καταστεί εφικτό να γίνουν οι εκλογές, είναι κάτι το οποίο ακόμα δεν μπορεί να απαντηθεί με βεβαιότητα. Εκείνο το οποίο όμως μπορεί να απαντηθεί ξεκάθαρα, είναι το ποιος θα είναι ο νικητής των εκλογών και ποια θα είναι η κυρίαρχη τάση την επόμενη μέρα των εκλογών της Ομοσπονδίας.


  • 16
    Shares