ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Τραγωδία στο Λατίφι. Σκότωσε τη σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε…

  • 208
    Shares

Μια πραγματική τραγωδία αποκάλυψε το πρώτο φως της ημέρας στην πόλη της Αμαλιάδας, με πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στο Λατίφι.  Ο 82χρονος άντρας πυροβόλησε με ένα πιστόλι και σκότωσε τη σύζυγό του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε περίπου στις 6 τα ξημερώματα, στο σπίτι της οικογένειας, πίσω από την επιχείρηση που διατηρούσαν χρόνια στην περιοχή. Νωρίτερα, ο ηλικιωμένος άντρας είχε τηλεφωνήσει στο γιό του και του είπε τι σκόπευε να κάνει.

Ο γιός της οικογένειας ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία αλλά δεν πρόλαβε κανείς να κάνει τίποτα. Η απόφαση του ηλικιωμένου… δεν είχε επιστροφή.

Ο γιός της οικογένειας και η Αστυνομία έτρεξαν αρχικά στο σπίτι της οικογένειας μέσα στην Αμαλιάδα, αλλά δεν βρήκαν κανέναν. Τότε, πήγαν στο δεύτερο σπίτι τους, στο Λατίφι, όπου βρέθηκαν μπροστά στο τραγικό θέαμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι ηλικιωμένοι, που πέρασαν μαζί μια ολόκληρη ζωή, αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα υγείας και ίσως αυτό να όπλισε το χέρι του 82χρονου.

Η είδηση δεν άργησε να απλωθεί αστραπιαία σε ολόκληρη την  Αμαλιάδα αφού το ηλικιωμένο ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα γνωστό και αγαπητό σε όλους.

Το «Ilia News» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στο γιό της οικογένειας…


  • 208
    Shares