Τριήμερο δράσεων και εκπαιδεύσεων για την ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ηλείας

spot_img

Προτεινόμενα

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

Στης 15-16 Μαΐου στο Μαραθώνα Αττικής, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης  Ηλείας έδωσε το παρόν με τον υπεύθυνο του υγρού στοιχείου, ο οποίος εκπαιδεύτηκε στο HELO DUNKER, μια πολύ προηγμένη και εξειδικευμένη εκπαίδευση που πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του πολεμικού ναυτικού και αφορά προσομοίωση διαφυγής από βυθιζόμενο ελικόπτερο. Με αυτή την εκπαίδευση ενισχύεται ακόμα περισσότερο η Ε.Ο.Δ Ηλείας που εδώ και καιρό επενδύει σε εκπαιδεύσεις ώστε οι εθελοντές τις να είναι πάντα σε άριστη επιχειρησιακή ετοιμότητα και να είναι σε θέση οποιαδήποτε στιγμή της ζητηθεί να επιχειρήσει όπου αυτό χρειαστεί.

Επίσης στης 17 Μαΐου η Ε.Ο.Δ Ηλείας έδωσε δυναμικά το παρόν και στην ετήσια άσκηση ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ της πυροσβεστικής, που έλαβε χώρα στο Περιστέρι Ηλείας και συμμετείχε ενεργά στην άσκηση μετά από  πρόσκληση της ίδιας της Π.Υ.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την άψογη συνεργασία που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιτυχή έκβαση της άσκησης, την πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και εθελοντές και ελπίζουμε φέτος να μην χρειαστεί να συνδράμουμε σε κανένα περιστατικό και όλα να κυλήσουν ομαλά.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα