Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 8 Ιουλίου 2026 στη διασταύρωση των οδών Καλαβρύτων και Οινόμαου, στο κέντρο της Αμαλιάδας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, δύο επαγγελματικά οχήματα συγκρούστηκαν στη διασταύρωση. Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, το ένα όχημα εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στο πεζοδρόμιο και κατέληξε πάνω σε δέντρο, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.
Παρά την ένταση της σύγκρουσης, ευτυχώς δεν αναφέρθηκαν σοβαροί τραυματισμοί, ενώ στο σημείο επικράτησε προσωρινή αναστάτωση, με διερχόμενους πολίτες να σπεύδουν να δουν τι συνέβη.
Άμεσα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας, οι οποίοι ρύθμισαν την κυκλοφορία και ξεκίνησαν την προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.
Το περιστατικό έρχεται να υπενθυμίσει την ανάγκη ιδιαίτερης προσοχής από τους οδηγούς, καθώς η συγκεκριμένη διασταύρωση παρουσιάζει αυξημένη κυκλοφορία κατά τις πρωινές ώρες.







