ΗΛΕΙΑ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Τροχαίο τα ξημερώματα στην «καρδιά» της Μυρσίνης…

  • 57
    Shares

Τροχαίο τα ξημερώματα στην «καρδιά» της Μυρσίνης…

Στο Νοσοκομείο του Πύργου μεταφέρθηκαν τα ξημερώματα δύο άντρες που τραυματίστηκαν σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην «καρδιά» της Μυρσίνης.

Το τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα δύο άτομα ξέφυγε από την πορεία του, προσέκρουσε και διάλυσε μια βαριά μαντεμένια κολώνα ηλεκτροφωτισμού και ανετράπη στην άκρη του δρόμου…

Τα κομμάτια της κολώνας εκσφενδονίστηκαν σε παρακείμενο καφενείο, καταστρέφοντας την πρόσοψή του, ενώ ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, αφού εκείνη την ώρα δεν υπήρξε κάποιος περαστικός στο σημείο.

Οι δύο άντρες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείου του Πύργου, σύμφωνα με πληροφορίες ελαφρά τραυματισμένοι.

Το ατύχημα συνέβη περίπου στις έξι το πρωί, όταν οι δύο άντρες επέστρεφαν σύμφωνα με πληροφορίες από τη νυχτερινή τους διασκέδαση στα Λεχαινά.

Το αυτοκίνητο ακολούθησε μια ξέφρενη πορεία πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, έκοψε την βαριά μεντεμένια κολώνα ηλεκτροφωτισμού και την πέταξε μέσα στο καφενείο διαλύοντας κυριολεκτικά την είσοδο του.

Οι δύο άντρες σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Γ.Ν. Πύργου.

Ήταν θαύμα που δεν συνέβη το σοβαρό αυτό τροχαίο άλλη ώρα καθώς θα μπορούσαμε να έχουμε θρηνήσει θύματα είτε στο δρόμο είτε στο καφενείο.

 


  • 57
    Shares