Τρυφωνόπουλος: «Να βρει ο Αστέρας την αίγλη που του αξίζει»

spot_img

Προτεινόμενα

Αν και έκανε τα πρώτα του βήματα στον Πύργο και την ΑΕ Κανουλίων, έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της περιοχής, όπως ο Ηλειακός, ο Πατραϊκός και ο Παμβουπρασιακός, ο Ανδρέας Τρυφωνόπουλος είναι αγαπημένο παιδί της Αμαλιάδας. Ένας «Αστερίτης». Και αυτό γιατί η παρουσία του στον Αστέρα σημαδεύτηκε με ένα νταμπλ, με μια αξέχαστη νίκη-πρόκριση σε βάρος του Πανηλειακού στον ημιτελικό Κυπέλλου του 2010 (επί προεδρίας Γκουβίτσα), ενώ τη σεζόν 2010-11, κατέλαβε την δεύτερη θέση πίσω από την Καλαμάτα, διεκδικώντας την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ. Πρόπερσι, επί των ημερών του Παπαγεωργίου, ήταν μέλος της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας που κατέκτησε τον τίτλο στη Γ΄ Εθνική, τον πρώτο και τελευταίο εθνικό τίτλο της 72χρονης ιστορίας του Αστέρα.

Ο Τρυφωνόπουλος, αναλαμβάνει τώρα την τεχνική ηγεσία σε ένα νέο ξεκίνημα, με στόχο να δημιουργήσει μια νέα ομάδα, η οποία θα κοιτάξει προς το μέλλον: «Ο στόχος μας είναι ο Αστέρας να αποκτήσει ξανά την αμαλιαδίτικη ταυτότητά του. Να γίνει μια ομάδα η οποία θα βασίζεται σε παίκτες από την περιοχή μας. Ο Αστέρας επίσης πρέπει να επιδιώξει να αποκτήσει την αίγλη που του αρμόζει. Να γεμίσει ξανά το γήπεδο όπως και στο παρελθόν. Σίγουρα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Διότι ο πήχης των απαιτήσεων τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει πολύ ψηλά με αυτά που έχει πετύχει η ομάδα. Είναι θετικό ότι ο κ. Παπαγεωργίου δείχνει ενδιαφέρον. Όλα αυτά με έκαναν να αποδεχθώ την πρόταση και να αναλάβω αυτή την ιστορική ομάδα».

Ο Ανδρέας Τρυφωνόπουλος, σκανάρει την περιοχή σε συνεργασία με τους ιθύνοντες της ομάδας για παίκτες, ενώ καταρτίζει το πρόγραμμα προετοιμασίας, η οποία υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα