Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022
24.5 C
Pýrgos

Τρυφωνόπουλος: «Τα παιχνίδια αυτά είναι ειδικών συνθηκών»

spot_img

Για τη χθεσινή αναμέτρηση, την πρόκριση του Πανηλειακού και τη συνέχεια, μίλησε ο τεχνικός της ομάδας Ανδρέας Τρυφωνόπουλος. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

«Αυτό που με ενδιέφερε ήταν η πρόκριση. Τα καταφέραμε και συνεχίζουμε. Η ικανοποίησή μας ήταν για το επιτυχημένο αποτέλεσμα. Όμως μέχρι εδώ. Η χαρά τελείωσε χθες. Πλέον ξεκινάμε δουλειά για τα επόμενα παιχνίδια. Παίξαμε απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, καλά κλεισμένη και διαβασμένη και αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία τη δική μας».

-Για την εμφάνιση του Πανηλειακού, αλλά και τα σχόλια τα οποία έχει δεχθεί, αναφορικά με το φτωχό θέαμα που παρουσίασε, ο Ανδρέας Τρυφωνόπουλος απάντησε:

«Κοιτάξτε. Τα παιχνίδια αυτά είναι ειδικών καταστάσεων. Δεν μπορούμε να ξεδιπλώσουμε τη μπάλα και να βγάλουμε συστήματα. Ωραία θα ήταν. Στο τέλος όμως αυτά δεν έχουν σημασία. Σημασία έχει το αποτέλεσμα. Μην ξεχνάτε ότι και η Νίκη Τραγανού ήρθε και αυτή με σκοπιμότητα. Να μας πιάσει στον ύπνο. Μην νομίζετε ότι εμείς είμαστε σε άλλο γήπεδο και δεν βλέπουμε από τον πάγκο αυτά που βλέπουν όλοι. Σίγουρα δεν έβγαλε η ομάδα τα πράγματα που θα ήθελαν όλοι. Όμως αυτή τη στιγμή, προέχει το αποτέλεσμα. Και μόνο αυτό…».

-Για τη συνέχεια του Πανηλειακού, αρχής γενομένης και από το Κύπελλο, καθώς και αν θα γίνει την Τετάρτη στη Γαστούνη ροτέισον, ο Ανδρέας Τρυφωνόπουλος απάντησε:

«Ροτέισον γίνεται σε όλα τα παιχνίδια. Στην ομάδα δεν υπάρχουν έντεκα παίκτες. Αν κριθεί σκόπιμο, θα γίνουν οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν. Κάποιοι παίκτες να ξεκουραστούν και να μην ρισκάρουμε κάποιον τραυματισμό τους, κάποιοι άλλοι που δεν αγωνίστηκαν, να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Όλα αυτά θα γίνουν με έναν παρανομαστή. Η ομάδα να εμφανιστεί ανταγωνιστική. Ασφαλώς και ο πρώτος στόχος του Πανηλειακού είναι το Πρωτάθλημα, όμως ο Πανηλειακός, δεν μπορεί να αδιαφορήσει και για τον θεσμό του Κυπέλλου. Θέλουμε να προχωρήσουμε και σε αυτόν, αν αυτό είναι δυνατό».

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα