Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022
25.1 C
Pýrgos

Τρυφωνόπουλος: «Χάσαμε ένα ημίχρονο, αλλά βγάλαμε αντίδραση…»

spot_img

Το ισόπαλο 1-1 και τον πρώτο ημιτελικό απέναντι στη Νίκη Τραγανού, σχολίασε ο τεχνικός του Πανηλειακού Ανδρέας Τρυφωνόπουλος. Ο Τρυφωνόπουλος, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι, ωστόσο κρατάει το ότι έβγαλε αντίδραση στην επανάληψη, περιμένοντας αυτό να συνεχιστεί και να γίνει ακόμα καλύτερο στο επόμενο παιχνίδι.

 

«Θα έλεγα ότι χάσαμε ένα ημίχρονο. Ένα ημίχρονο, στο οποίο δεν ήμασταν καλοί. Πηγαίναμε διαρκώς δεύτεροι στις φάσεις. Χάσαμε όλες τις πρώτες και δεύτερες μπάλες. Εκεί ακριβώς ήταν το πρόβλημα και εκεί εστιάσαμε στο ημίχρονο, βγαίνοντας καλύτεροι στην επανάληψη».

-Στα αίτια αυτής της άσχημης εικόνας του πρώτου μέρους, στάθηκε ο Ανδρέας Τρυφωνόπουλος:

«Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία ότι ο αέρας ήταν αντίθετος. Ή επίσης στον άσχημο αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο δεν θα χρησιμοποιήσω αυτές τις δικαιολογίες. Ίσως να μην ήταν έτοιμη η ομάδα για ένα τέτοιο παιχνίδι. Μην ξεχνάμε ότι κάποια παιδιά στην ομάδα μας δεν έχουν την εμπειρία. Θα κρατήσω το γεγονός ότι βγάλαμε αντίδραση».

-Συνολικά για το παιχνίδι, ο Ανδρέας Τρυφωνόπουλος αναφέρει:

«Θεωρώ ότι από τη στιγμή την οποί ανεβάσαμε την απόδοσή μας, βρήκαμε το γκολ, μπορέσαμε να ξεπεράσουμε το μουδιασμένο ξεκίνημα. Προηγηθήκαμε, δεχθήκαμε όμβς αμέσως το γκολ της ισοφάρισης. Ίσως το ματς είχε άλλη τροπή αν δεν ισοφαριζόμασταν αμέσως σε μια στιγμή που τραυματίστηκε ένας παίκτη μας. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεχθήκαμε το γκολ, ισοφαριστήκαμε και στο τέλος θα μπορούσαμε να χάσουμε και το παιχνίδι».

-Για την είσοδο του Γκρίλλα στο δεύτερο μέρος:

«Ήταν μια αλλαγή σε πρόσωπα. Δεν αλλάξαμε ούτε το σύστημα, ούτε την τακτική μας».

-Για τη συνέχεια και το μέλλον αυτής της σειράς:

«Όπως είπα και πριν το παιχνίδι, οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Το ίδιο θα πω και τώρα, πόσο μάλλον από τη στιγμή την οποία το πρώτο ματς έληξε ισόπαλο. Ο Πανηλειακός έχει έναν και ξεκάθαρο στόχο. Αυτός είναι ο τίτλος και η άνοδος.  Συνεπώς υπάρχει και πίεση, με την οποία πρέπει να μάθουμε να ζούμε, πίεση που ίσως στις άλλες ομάδες δεν υπάρχει σε ίδιο βαθμό. Θα αποβάλλουμε την πίεση, αφού αναγνωρίσουμε ότι  το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι. Σίγουρα ο στόχος μας είναι ο τίτλος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να τον πάρει και κάποια άλλη ομάδα. Εμείς πρέπει να δουλεύουμε και να αγωνιζόμαστε, να προσπαθούμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι».

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα