ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρόπους ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων εξετάζουν στη γειτονική ΕΠΣ Μεσσηνίας

  • 31
    Shares

Το γεγονός ότι φτάσαμε στον Φεβρουάριο και ακόμα δεν έχει επιτραπεί η επάνοδος στις προπονήσεις για τις ερασιτεχνικές ομάδες, καθιστά σχεδόν αδύνατη την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων με τη μορφή την οποία είχαμε γνωρίσει και όπως αρχικά είχαν προγραμματιστεί. Ήδη αρκετές Ενώσεις, έχουν αρχίσει να εξετάζουν τρόπους ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων τους, εάν και εφόσον δοθεί η άδεια για επανέναρξη.

Προκειμένου λοιπόν να μην πιαστούν απροετοίμαστες αρκετές ΕΠΣ, έχουν ήδη αρχίσει να καταστρώνουν πλάνα εναλλακτικής ολοκλήρωσης. Μια από αυτές τις Ενώσεις, είναι σύμφωνα με πληροφορίες η γειτονική Μεσσηνία,  η οποία στη μεγάλη κατηγορία, έχει πρωτάθλημα 17 ομάδων. Οι αγωνιστικές είναι 34, άρα και ο δρόμος είναι πολύ μακρύς για να ολοκληρωθεί αυτή η διοργάνωση όπως αρχικά σχεδιάστηκε.

Πάντα με βάση τις ίδιες πληροφορίες, μια πρώτη σκέψη που είχε τεθεί στο τραπέζι, ήταν να πάμε βαθιά μέσα στο καλοκαίρι, ωστόσο φαίνεται ότι εγκαταλείπεται, καθώς υπάρχουν πρακτικές δυσκολίες σε κάτι τέτοιο.

Αυτή τη στιγμή, όλα τα ενδεχόμενα βρίσκονται στο «τραπέζι», αλλά πρώτα απ’όλα, πρέπει να ξεπεραστεί το μεγαλύτερο εμπόδιο, που είναι η απαγόρευση ομαδικών προπονήσεων.


  • 31
    Shares