ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπρας: «Συγνώμη από τους συμπαίκτες μου, τον κόουτς, τους διοικούντες»

  • 131
    Shares

Η θέση του τερματοφύλακα είναι τέτοια, στην οποία και δέκα τετ-α-τετ να πιάσεις, ή να κατεβάσεις τη μπάλα από το παραθυράκι, στο πρώτο λάθος που θα κάνεις «σταυρώνεσαι». Γι’ αυτό και θέλει γερό στομάχι. Ο Γιάννης Τσάμπρας του Ολυμπιακού Ζαχάρως, εκτός από ένας τερματοφύλακας που έχει τόσα χρόνια δώσει «δείγματα γραφής» στα ηλειακά γήπεδα, είναι αρκετά συνειδητοποιημένος, αλλά και αρκετά γενναίος για να αναγνωρίσει τα λάθη του.

Βλέπετε η τύχη δεν στάθηκε γενναιόδωρη στο φινάλε και η τροχιά της μπάλας τον «κρέμασε», με αποτέλεσμα να του κλέψει με το κεφάλι τη μπουκιά από το στόμα ο Στροφύλλας και να τη στείλει στα δίχτυα, κάνοντας το 0-2.

Το λάθος του τερματοφύλακα φαίνεται. Ποιος θα θυμάται ότι νωρίτερα στο πρώτο μέρος ο Τσάμπρας είχε αποσοβήσει το 0-1 σε τετ-α-τετ με τον Μπατζακόπουλο. Ποιος θα θυμάται ότι στο παιχνίδι λάθη έγιναν από όλους, είτε τους επιτιθέμενους με τις ευκαιρίες που έχασαν, είτε από τους αμυνόμενους. Ο τερματοφύλακας είναι πάντα ο τελευταίος που φυλάσσει την εστία και το δικό του λάθος καταγράφεται στην ιστορία ενός παιχνιδιού. Ο ίδιος ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, με μια συγκλονιστική ανάρτησή του, ζήτησε συγνώμη από τους συμπαίκτες του, τη διοίκηση και τον προπονητή του:

«Τα λάθη είναι για τους ανθρώπους και είναι μέσα στην ζωή… Μαθαίνεις λοιπόν από τα λάθη σου και συνεχίζεις πιο δυνατός….

Υ. Γ. ΣΥΓΝΩΜΗ στους συμπαίκτες μου. .. Τον κόουτς και τους διοικούντες….», η ανάρτηση του Τσάμπρα.


  • 131
    Shares