Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022
19.4 C
Pýrgos

Τσίρκοβιτς: «Αν έχουμε καλό πρώτο γύρο, αποκτάμε πλεονέκτημα»

spot_img

Για πολλούς αποτελεί μια σταθερή δύναμη της κατηγορίας, μια έμπειρη ομάδα η οποία αν βρει το ρυθμό της μπορεί να φτάσει πάρα πολύ ψηλά. Ο Μίκι Τσίρκοβιτς αρέσκεται να είναι προσγειωμένος και να τηρεί χαμηλούς τόνους. Σε καμία περίπτωση όμως δεν δείχνει να φοβάται κανένα παιχνίδι. Εκπέμπει αυτοπεποίθηση με τα λεγόμενά του, βασιζόμενος αναμφίβολα σε έναν πολύπειρο κορμό ποδοσφαιριστών.

Ο τεχνικός του Παμβουπρασιακού, μιλώντας στο ilia.news, δεν παραβλέπει τις δυσκολίες της πρεμιέρας, θεωρεί ότι μια καλή παρουσία στον πρώτο γύρο, όπου θα υπάρχουν περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια, θα δώσει καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια:

«Η πρεμιέρα μας, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Βεβαίως η Θύελλα είναι μια ομάδα την οποία γνωρίζουμε, παίξαμε πρόσφατα, ωστόσο όταν θα γίνει το παιχνίδι, θα έχουν αλλάξει πολλά. Το πρόγραμμα είναι τέτοιο το οποίο μας δίνει την ευκαιρία, αν αξιοποιήσουμε τα παιχνίδια του πρώτου γύρου, στον δεύτερο να έχουμε λιγότερη πίεση και να πάμε ακόμα καλύτερα, αξιοποιώντας το πρόγραμμα».

Αναφορικά με την αναβολή για δυο βδομάδες της πρεμιέρας, ο Μίκι Τσίρκοβιτς ανέφερε: «Δεν το ήθελα. Είχα προετοιμάσει την ομάδα να είναι έτοιμη στις 27 Σεπτέμβρη. Όταν πηγαίνει πίσω μια πρεμιέρα, δεν είναι καλό για τους παίκτες, οι οποίοι κουράζονται ψυχολογικά από τα συνεχόμενα φιλικά. Βεβαίως θα είναι καλό από την άποψη ότι θα έχουν περισσότερο χρόνο να είναι πανέτοιμοι και δυο μονάδες μας, ο Σαμπανέι και ο Νικολόπουλος».

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα