ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσίρκοβιτς: «Δεν είμαστε υπερόπτες-Οι παίκτες μου θα παλέψουν-Το 2005 δεν με ήθελαν κάποιοι»

  • 44
    Shares

Ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με εκείνο του 2005, το οποίο είχε κοστίσει την παραίτηση του Μίκι Τσίρκοβιτς από τον πάγκο της ομάδας, θα είναι το αυριανό σύμφωνα με τον Σέρβο τεχνικό της Βάρδας. Και ο λόγος είναι το «κλίμα» στην ομάδα, το οποίο είναι εκ διαμέτρου αντίθετο. Ο Σέρβος, μέσα από τα λεγόμενά του για το αυριανό ματς, επιχειρεί να διαχωρίσει τη νίκη και την ήττα, το αποτέλεσμα, από την προσπάθεια και την εικόνα την οποία πρέπει να έχει η ομάδα του μέσα στο γήπεδο.

 

-Απαντώντας σε ερώτηση αν είναι προληπτικός και έχει στο νου του εκείνο το παιχνίδι του 2005, απαντά χαμογελαστός:

«Μην ανησυχείτε. Δεν θα παραιτηθώ μετά το παιχνίδι. Θα πάω μέχρι τέλους με αυτή την ομάδα. Και η ήττα είναι στο παιχνίδι. Δεν είναι θέμα η ήττα. Υπάρχει και αυτή. Εκείνο που έχει σημασία είναι η προσπάθεια και η καλή εικόνα. Το 2005 χάσαμε γιατί κάποιοι παίκτες μου δεν με ήθελαν στην ομάδα. Δεν έχω μιλήσει ποτέ για εκείνο το ματς. Ωστόσο σήμερα έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και είμαι σίγουρος ότι ανεξάρτητα με το τι θα κάνουν, θα σταθούν αξιοπρεπώς μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος. Όπως σας είπα η τωρινή ομάδα είναι κάτι άλλο. Οι παίκτες μου είναι μάγκες. Και πιστεύω σε αυτούς, ότι θα κάνουν προσπάθεια και θα τα δώσουν όλα».

-Για το πώς θα επηρεάσει η διακοπή την ομάδα του και γενικά τις ομάδες, ο Μίκι Τσίρκοβιτς απαντά:

«Πιστεύω ότι η διακοπή μας προσέφερε λίγες ανάσες και καλύτερη προετοιμασία. Όμως η διακοπή νομίζω ότι βοήθησε και τον Αίαντα, να ηρεμήσει λίγο μετά από ένα άτυχο αποτέλεσμα. Για εμάς είναι ένα παιχνίδι-χρονιάς. Κρύβει πολλές παγίδες. Παίζουμε στην έδρα ενός δυνατού αντιπάλου. Η ομάδα μας θα πάει να παίξει ένα ντέρμπι, με τον χαρακτήρα που μας διακρίνει. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να φύγουμε από αυτό το ματς με ένα θετικό αποτέλεσμα. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να μας απαγορέψει να πάμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας ανήκει. Έχουμε δείξει έως τώρα, ότι δεν είμαστε υπερόπτες και ξέρουμε μέσα στο γήπεδο να αγωνιζόμαστε. Και το ίδιο θα κάνουμε και αύριο, σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τη σεζόν. Παιχνίδι-χρονιάς όπως είπα».

 

Ανδριόπουλος: «Παίζουμε κι οι δυο με ανοιχτά χαρτιά-Πρέπει να μειώσουμε τα λάθη»


  • 44
    Shares