ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσίρκοβιτς: «Κανένας δεν θα μας χαρίσει τη νίκη»


Για το αυριανό ματς στη Ζάκυνθο απέναντι στο Τσιλιβή, μίλησε ο τεχνικός του Παμβουπρασιακού Μίκι Τσίρκοβιτς. Ο Σέρβος, έκανε λόγο για ανάγκη σοβαρότητας, αλλά και για κίνητρο, το οποίο σίγουρα βρίσκεται στην πλευρά της ομάδας του:

«Για μας είναι ένα παιχνίδι ολόκληρη η χρονιά. Θεωρώ ότι τα παιδιά έχουν καταλάβει τη σοβαρότητα του παιχνιδιού και τη σημασία. Είναι όμως από τα πιο επικίνδυνα ματς, για το ενδεχόμενο υποτίμησης του αντιπάλου. Ωστόσο είμαι βέβαιος ότι εμείς έχουμε το μεγαλύτερο κίνητρο και αυτό θα μας δώσει την ώθηση να φτάσουμε στη νίκη. Είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγήσουμε την επικράτηση, αλλά αυτό εκ των προτέρων κανείς εν μπορεί να μας το χαρίσει. Πρέπει να πάμε γνωρίζοντας ότι μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι ένα τουρνουά στο οποίο η κάθε ομάδα έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει ζημιά σε κάθε αντίπαλο. Η ομάδας μας έχει δείξει χαρακτήρα στα κρίσιμα παιχνίδια και είμαι πεπεισμένος ότι και αύριο θα κάνουμε το καθήκον μας».

Η αποστολή των Ταύρων, αναχωρεί αύριο το πρωί στις 10π.μ. για τη Ζάκυνθο. Η αποστολή είναι πλήρης. Το ματς αρχίζει στις 3μ.μ.