ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσίρκοβιτς: “Ουδέποτε μίλησα απαξιωτικά για τον Πανηλειακό”

  • 33
    Shares

Με αφορμή τα έχουν ακολουθήσει, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Μίκι Τσίρκοβιτς, μετά το παιχνίδι με τη Νίκη Τραγανού, αλλά και τις ηλειακές ομάδες, οι οποίες πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Παμβουπρασιακού, προχώρησε σε μια νεότερη τοποθέτηση, εξηγώντας ότι δεν είχε αυτό σαν στόχο να μιλήσει απαξιωτικά για τον Πανηλειακό.

Πιο αναλυτικά το όσα είπε ο Σέρβος:

«Επειδή χρησιμοποιήθηκε πολύ το όνομά μου οφείλω να δώσω τελευταία φορά μια απάντηση. Ουδέποτε μίλησα απαξιωτικά για τον Πανηλειακό. Ούτε πρόκειται. Σέβομαι την ιστορία και την ομάδα του Πανηλειακού σαν μεγαλύτερη ομάδα της Ηλείας. Δεν πρόσβαλα ποτέ την ιστορία καμιάς ομάδας. Μίλησα για ηλειακές ομάδες που θα μπορούσαν να πάρουν το παράδειγμα πώς πρέπει να λειτουργήσει ένα νοικοκυρεμένο σωματείο. Όπως είναι η Βάρδα, που δεν είχε κόμπλεξ, που πριν 14 χρόνια που ήμουν πάλι στη Βάρδα έλεγα τότε στους παράγοντες της Βάρδας να έχουν πρότυπο τον Πανηλειακό. Και προς τιμή τους το έκαναν.

Είναι γεγονός ότι ο ΠΑΟ Βάρδας είναι δεύτερη δύναμη της Ηλείας μετά τον Πανηλειακό. Και δεν είναι υπεροπτικό. Δεν είναι τυχαίο που ο ΠΑΟ Βάρδας είναι πλέον 7 συνεχόμενα χρόνια στη Γ’ Εθνική. Ο Πανηλειακός είναι μεγάλη ομάδα της Ηλείας και καμάρι του Νομού. Και τον σεβόμαστε. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να φοβόμαστε κιόλας. Δεν χρειάζεται να καλλιεργείται το εχθρικό κλίμα για το Σάββατο. Γιατί ο ΠΑΟ Βάρδας ετοιμάζεται να παίξει ποδόσφαιρο και όχι πόλεμο. Τουλάχιστον οι παίκτες μου θα παίξουν μπροστά σε ποδοσφαιρικό κοινό. Και κανείς δεν έχει δικαίωμα να μας απαγορεύσει να διεκδικήσουμε θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε αουτσάιντερ. Παίζουμε στην έδρα του Πανηλειακού που είναι φαβορί. Όμως προετοιμαζόμαστε για γιορτή του ποδοσφαίρου.

Εγώ θα έρθω μόνος με τους 16 μάγκες ποδοσφαιριστές που έχω για να παίξω ποδόσφαιρο. Δεν έχουμε φιλάθλους οργανωμένους. Ούτε φανατικούς. Όμως ξέρουμε να σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε. Εσείς που παίζετε το παιχνίδι με το όνομά μου, συνεχίστε γιατί εγώ έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι μαχητής. Όπως τώρα που δίνω τη μεγαλύτερη μάχη στη ζωή μου. Γι’ αυτό …τσάμπα προσπαθείτε να τρομοκρατείτε, γιατί οι μάγκες δεν φοβούνται. Με όλο το σεβασμό προς τον Πανηλειακό, που θα είμαστε αντίπαλοι 90 λεπτά μόνο».

 


  • 33
    Shares