ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τσίρκοβιτς: «Την Κυριακή δίνουμε ένα τεστ χαρακτήρα»

Για το ντέρμπι πρωτοπόρων της Κυριακής μίλησε στο ilia.news ο τεχνικός του Παμβουπρασιακού Μίκι Τσίρκοβιτς, ο οποίος προετοιμάζει την ομάδα για το παιχνίδι με τον Ιάλυσο, έχοντας και τον Δημήτρη Μικελάτο στα πλάνα του, αντίθετα με τον Δημήτρη Νικολόπουλο, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό.

Το παιχνίδι της Κυριακής δεν είναι ένας τελικός. Ούτε θα γίνουμε υπερομάδα αν νικήσουμε, ούτε θα πάρουμε το Πρωτάθλημα, αλλά ούτε και θα έρθει η καταστροφή αν χάσουμε.

Παίζουμε με την πρωτοπόρο ομάδα του Πρωταθλήματος. Είμαστε μια ομάδα που έχει μάθει να μην συμβιβάζεται με την ήττα. Αυτό έχουν δείξει μέχρι τώρα οι παίκτες μου. Προετοιμαζόμαστε με ηρεμία, χωρίς να αλλάζει κάτι. Το ματς αυτό θα είναι ένα τεστ χαρακτήρα και προσωπικότητας για την ομάδα μας και αν καταφέρουμε να κερδίσουμε, θα αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια“.

Η προετοιμασία του Παμβουπρασιακού ολοκληρώνεται αύριο. Στα πλάνα του Τσίρκοβιτς επιστρέφει όπως προαναφέραμε ο Δημήτρης Μικελάτος. Αντίθετα, εκτός φαίνεται ότι θα μείνει ο Δημήτρης Νικολόπουλος, ο οποίος αν και δοκίμασε σήμερα, δεν κατάφερε να βγάλει το πρόγραμμα.