Τσίρκοβιτς: «Όσο είμαι όρθιος θα παλεύω για την αξιοπρέπειά μας-Δεν χτίσαμε κάτι για να το γκρεμίσουν άλλοι»

spot_img

Προτεινόμενα

Φουλάρει για την 3η θέση ο Παμβουπρασιακός στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, μια θέση η οποία είναι το ελάχιστο στο οποίο στοχεύει η ομάδα από δω και πέρα. Μια θέση τιμητική για την ομάδα, η οποία θα σφραγίσει την επιτυχημένη πορεία της αυτή τη σεζόν. Το «σύνθημα» δίνει ο Μίκι Τσίρκοβιτς, ο οποίος ένα 24ωρο μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην Παλλήνη, χαρακτηρίζει τα εναπομείναντα εφτά παιχνίδια σαν εφτά επικείμενες «μάχες».

Μάλιστα με τον τρόπο αυτό, φροντίζει να προλάβει και τα όσα σχόλια ακουστούν για τα επικείμενα παιχνίδια με τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή. Εξάλλου οι Ταύροι, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, θα έχουν ρόλο «ρυθμιστή».

Με προσωπική του ανάρτηση ο Μίκι Τσίρκοβιτς πριν από λίγο, ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται η ομάδα του να υποτιμήσει ή να αδιαφορήσει για κανένα παιχνίδι, ούτε βέβαια να κάνει και… χάρη σε κανέναν.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει: «Όσο θα είμαι όρθιος στα πόδια μου, θα παλέψω για την αξιοπρέπειά μου και για την αξιοπρέπεια των ποδοσφαιριστών μου. Μόνο εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου, αλλά και οι συνεργάτες μου ξέρουμε με τι κόπο φτιάξαμε αυτό το σύνολο που εκπροσωπεί την κοινωνία της Βάρδας. Έχουν απομείνει εφτά μάχες μέχρι τέλους. Για όσους λένε ότι είμαστε αδιάφοροι, κάνουν πολύ μεγάλο λάθος. Δεν χτίσαμε κάτι για να το γκρεμίσουν άλλοι. Υπόσχομαι ότι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ Βάρδας, μαζί με την διοίκηση, δεν πρόκειται να δώσουν δικαίωμα αμφισβήτησης σε κανέναν. Έχουμε την αξιοπρέπειά μας και δεν την πουλάμε».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα