ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσαγκρώνης: «Η ΕΟΚ αποφάσισε σαν διοργανώτρια-Για τα τοπικά θα αποφασίσουν οι κατά τόπους διοργανώτριες»


Θέση για την ανακοίνωση της ΕΟΚ έλαβε πριν από λίγο ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Παναγιώτης Τσγακρώνης, προσπαθώντας να δώσει εξηγήσεις αναφορικά με την ανακοίνωση της ΕΟΚ, η οποία δημιούργησε κάποια σύγχυση σε όσους της διάβασαν, σύγχυση η οποία έγινε ακόμα μεγαλύτερη επειδή η σχετική απόφαση, απεστάλη σε όλες τις Ενώσεις.

 

Όπως ανέφερε ο κ. Τσαγκρώνης, ο οποίος εκτός από Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας είναι και Πρόεδρος της ΕΣΚΑΗ, η απόφαση αυτή της ΕΟΚ, δεν είναι κάθετη, δεν αφορά και δεν δεσμεύσει τις κατά τόπους Ενώσεις. Η ΕΟΚ έλαβε μια απόφαση με την ιδιότητά της ως διοργανώτριας των πρωταθλημάτων της Α2, της Β΄και της Γ΄ Εθνικής, αλλά και κάποιων ακόμα ηλικιακών κατηγοριών.

«Η επιστολή αυτή εστάλη στις Ενώσεις, με το σκεπτικό να λάβουν γνώση και αυτές, καθώς διαθέτουν σωματεία στα εθνικά πρωταθλήματα που διοργανώνει η ΕΟΚ», ανέφερε με δηλώσεις του στο ilia.news.

Και πρόσθεσε: «Το τι θα γίνει στα τοπικά πρωταθλήματα, θα το αποφασίσουν οι κατά τόπους διοργανώτριες, οι οποίες και έχουν την ευθύνη αυτών των πρωταθλημάτων».

Σ. Φραγκογιαννόπουλος