ΗΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τ.Ο. ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ  ΑΛΛΑΓΗΣ: Ανακοίνωση με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Τ.Ο.  ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ  ΑΛΛΑΓΗΣ

Με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική προ διημέρου και  τον  άδικο χαμό τόσων συνανθρώπων μας τα μοναδικά συναισθήματα  που κυριεύουν  όλους μας είναι αυτά της θλίψης , της οργής και της οδύνης . Οι κάτοικοι του Νομού Ηλείας έχουν βιώσει στο παρελθόν με τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 σε υπερθετικό βαθμό τον πόνο , τον άδικο χαμό προσφιλών προσώπων και την ολοκληρωτική καταστροφή περιουσιών που με κόπο απόκτησαν στην ζωή τους .

Σήμερα έπειτα από 11 χρόνια ο πόνος , η απόγνωση , η θλίψη και η καταστροφή έκαναν την εμφάνισή τους  με την απώλεια τόσων αδικοχαμένων συνανθρώπων μας .

Άμεσο μέλημα όλων των αρμόδιων φορέων είναι η ψυχολογική στήριξη όλων αυτών που έχασαν τους δικούς ανθρώπους και η άμεση αποκατάσταση των πυρόπληκτων στις πληγείσες περιοχές  .

Άμεση προτεραιότητα του Δήμου Πύργου , της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και της Πολιτικής Προστασίας  είναι η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση  προς τους δημότες   με κάθε δυνατό τρόπο έτσι ώστε να αποφευχθούν παρόμοιες τραγωδίες .

Οι μέρες που κυλούν είναι μέρες θλίψης και πένθους για τους συνανθρώπους μας . Η απόδοση ευθυνών για αυτή την τραγωδία έπεται αφού πρώτα κοπάσει ο θρήνος για τους αδικοχαμένους .

Καλούμε  όλους τους συμπολίτες μας να συνδράμουν  εμπράκτως με όσες δυνάμεις και με οποιονδήποτε τρόπο  μπορούν στην  ανακούφιση των συνανθρώπων  μας έτσι ώστε να απαλύνουμε τον  αβάσταχτο πόνο τους .

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Τ.Ο ΚΙΝΑΛ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ