ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υγρός στίβος: Άγνωστη η τύχη των πρωταθλημάτων Πόλο-Σενάρια για την κολύμβηση

  • 10
    Shares

Καμία απόφαση δεν έχει λάβει η ΚΟΕ για την τύχη των πρωταθλημάτων Πόλο, τα οποία είναι αυτή τη στιγμή μετέωρα. Με εξαίρεση τη Γ΄ Εθνική, η οποία δεν έχει καν ξεκινήσει, αλλά και τη Β΄ Εθνική, η οποία δεν έχει πολλά παιχνίδια (διεξάγεται με το σύστημα των ομίλων), η Α2 και η Α1, βρίσκονται στον «αέρα». Ιδιαίτερα η Α1, για την οποία εκκρεμεί η ολοκλήρωση της σεζόν, η ανάδειξη του πρωταθλητή και η επικύρωση των ευρωπαϊκών εισιτηρίων.

Φυσικά σε καραντίνα βρίσκεται και ο εκπρόσωπος της Ηλείας, Επειός Ήλιδας.

Σε αυτό το σημείο, να υπογραμμίζουμε ότι αντίθετα με την υδατοσφαίριση, πιο ομαλά φαίνεται να είναι τα πράγματα στην κολύμβηση και την τεχνική κολύμβηση, όπου και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, ότι έστω και με καθυστέρηση κάποια από τα πανελλήνια πρωταθλήματα θα μπορέσουν να διεξαχθούν το καλοκαίρι.

Σε κάθε περίπτωση η ΚΟΕ, ήταν η πρώτη Ομοσπονδία της Ελλάδας, η οποία απέσυρε τους αθλητές της από την ολυμπιακή προετοιμασία, γνωρίζοντας όπως αποδεικνύεται καλά ότι δεν πρόκειται φέτος να διεξαχθούν Ολυμπιακοί Αγώνες. Παράλληλα, είχαμε και αναβολή μεγάλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Η ΚΟΕ, με απόφαση της εδώ και μέρες, έχει αναστείλει την αγωνιστική της δραστηριότητα, μέχρι τις 15 Ιουνίου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.


  • 10
    Shares