ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΥΡΓΟΥ

«Υπάρχει λύση για να μη κατασκευαστεί στο Επιτάλιο η δομή που δημοπράτησαν – Καταθέσαμε πρόταση στο Δήμο»

  • 8
    Shares

Δήλωση του Χάρη Μιχαλακόπουλου

Επικεφαλής της παράταξης «Αναγένεσις στον Δήμο Πύργου»

«Υπάρχει λύση για να μη κατασκευαστεί στο Επιτάλιο η δομή που δημοπράτησαν. Καταθέσαμε πρόταση στο Δήμο»

«Η τέχνη του πολιτικού είναι να προβλέπει τα γεγονότα και όχι να τρέχει πίσω από αυτά». Λυπάμαι που επιβεβαιώθηκα σε όσα αποκάλυψα πριν από δύο μήνες.

Ως “ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ” και ως Χάρης Μιχαλακόπουλος, με αφορμή την ευρεία διαβούλευση που συγκάλεσε η δημοτική αρχή στις 10 Ιανουαρίου 2020, πρότεινα μια ρεαλιστική λύση για να αποτραπεί η κατασκευή της δομής που δημοπρατήθηκε στο Επιτάλιο. Την πρότασή μου, την ανέλυσα προσωπικά στο δήμαρχο Πύργου και στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, σε κατ’ ιδίαν συνάντηση.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό τον οποίο δεν μου επιτρέπεται να δημοσιοποιήσω, ακόμη, για να μην δοθεί δυνατότητα αντίδρασης σε όσους υποστηρίζουν την εγκατάσταση των 2.500 παράνομων μεταναστών στο Επιτάλιο παρά την εκπεφρασμένη αντίθεση του Δήμου και των Δημοτών. Είναι μια πρόταση δοκιμασμένη και αποτελεσματική, αρκεί να υπάρχει θέληση από την Δημοτική αρχή και τους φορείς που θα την εφαρμόσουν! Είναι πρόταση που μελέτησαν ενδελεχώς και ενέκριναν, ως προς την νομιμότητα και την αποτελεσματικότητά της, τρεις αναγνωρισμένοι νομικοί τους οποίους συμβουλεύτηκα.

Αν και τώρα δεν κάνουμε εγκαίρως αυτά που πρέπει, ο τόπος μας θα γίνεται συνεχώς πρώτο θέμα στις ειδήσεις των διεθνών ΜΜΕ, όπως η Μόρια, η Σάμος και η Κως. Οι ληστείες, οι φωτιές, οι βιασμοί, η εγκληματικότητα και όλα αυτά που βλέπουμε και δεν τρομάζουμε γιατί συμβαίνουν μακριά μας, θα γίνουν μέρος της καθημερινότητάς μας.

Οι πολιτικοί παράγοντες τα γνωρίζουν όλα αυτά, αλλά δεν αντιδρούν γιατί βάζουν μόνιμα τα προσωπικά τους κομματικά συμφέροντα  και τις ιδεολογικές τους αγκυλώσεις πάνω από τον τόπο.

Απευθύνομαι στον δήμαρχο και τον καλώ να υιοθετήσει την πρότασή μου και από τους συνάδελφους στο Δημοτικό Συμβούλιο, ζητώ να την στηρίξουν στην πράξη υιοθετώντας το σύνθημα «Να τους ταράξουμε στη νομιμότητα».

Στην προσπάθεια αυτή θέλουμε δίπλα μας τους πατριώτες Περιφερειακούς Συμβούλους και μαζί μας τους συμπατριώτες μας. Μόνον έτσι θα αποτρέψουμε την δημιουργία στον τόπο μας ενός ακόμη ανθρώπινου κολαστήριου, που αυταρχικά προσπαθούν να μας επιβάλλουν, συμφέροντα, κόμματα και Κυβερνήσεις.

Ως “ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ” και ως Χάρης Μιχαλακόπουλος, πρότεινα σχεδιασμό που μπορεί να υλοποιηθεί και να φέρει σαν αποτέλεσμα την ματαίωση κατασκευής της δομής στο Επιτάλιο, που ήδη δημοπρατήθηκε.

Η παρεμπόδιση δημιουργίας κλειστής δομή φιλοξενίας 2.500 παράνομων μεταναστών είναι υπόθεση όλου του νομού! Έχουμε ακόμα την ευκαιρία να το επιτύχουμε.


  • 8
    Shares