ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υπέγραψε στον Α.Σ.Σ Αμαλιάδας ο Παναγιώτης Διαμαντόπουλος!

  • 17
    Shares

Με τα χρώματα του ΑΣΣ Αμαλιάδας θα αγωνίζεται τη νέα χρόνια ο Πυργιώτης άσος Παναγιώτης Διαμαντόπουλος. Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ οι δυο πλευρές βρίσκονταν πάρα πολύ κοντά και σήμερα επισημοποιήθηκε, μέσα από ανακοίνωση του συλολόγου.
Ο 23χρονος αθλητής ήταν στις κορυφαίες θέσεις των επιλογών του τεχνικού τιμ  και η απόκτηση του δυναμώνει πολύ την περιφερειακή δύναμη της ομάδας.

Ο ύψους 1.94 σούτινγκ Γκαρντ την σεζόν που πέρασε αποτέλεσε το βαρύ πυροβολικό της ομάδας της ΕΑΠ. Παλαιότερα έχει αγωνιστεί με τα χρώματα του Ηρακλή Πύργου , Έσπερου ΑΟΠΑ και Παναχαϊκής Είναι γιος του Σάκη Διαμαντόπουλου πρώην αθλητή της ιστορικής Γ.Ε Πύργου αλλά και προπονητή που ανέδειξε πολλούς αθλητές στην πρωτεύουσα της Ηλείας .
Η παρουσία του μεγαλώνει ακόμα περισσότερο τον αριθμό των Ηλείων αθλητών που θα αγωνίζονται στην Αμαλιάδα την νέα χρονιά .Νέος , φιλόδοξος αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόκληση και να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο Παναγιώτης Διαμαντόπουλος δήλωσε :
«Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ τη νέα σεζόν στην ομάδα της Αμαλιάδας η οποία είναι ανερχόμενη δύναμη και θα εκπροσωπεί την Ηλεία σε υψηλό επίπεδο.
Είναι κάτι το οποίο ο τόπος το έχει ανάγκη και πρέπει να το στηρίξει. Έτσι λοιπόν θέλω να είμαι ένα κομμάτι αυτής της συλλογικής προσπάθειας δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό μέσα στο γήπεδο.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της ΕΑΠ η οποία με βοήθησε και με στήριξε σε όλα,εντός και εκτός παρκέ δείχνοντας με το παραπάνω τι θα πει οικογένεια στα πλαίσια μιας ομάδας».


  • 17
    Shares