ΑΡΧ.ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΗΛΕΙΑ

Υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής εναέριου δικτύου διανομής ρεύματος σε χωριά του δήμου Αρχ. Ολυμπίας

Yπεγράφη από πολύμηνες προσπάθειες, η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου « διανομή –μεταφορά-ηλεκτρικής ενέργειας σε δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Αρχ. Ολυμπίας, μεταξύ του δημάρχου Ευθ. Κοτζά και του τοπικού διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ Βασ. Σταματόπουλου.

Το συγκεκριμένο έργο περιλαμβάνει είκοσι πέντε (25) υποέργα επέκτασης δικτύου ηλεκτροφωτισμού, συνολικού προϋπολογισμού 553.326,44€.

Οι εργασίες θα γίνουν σε εννέα (9) Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας και συγκεκριμένα στη Φολόη, Αχλαδινή, Πέρσαινα, Νεράιδα, Λάλα, Νεμούτα, Δούκα, Μηλιές και Αντρώνι.

«Πρόκειται για ένα έργο κοινής ωφέλειας, ήταν δέσμευση της Δημοτικής Αρχής, και έτσι θα δοθεί η δυνατότητα στους κατοίκους των ανωτέρω Τοπικών Κοινοτήτων να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους στις γεωργικές – κτηνοτροφικές τους ασχολίες και επιπλέον να ασχοληθούν και με άλλες επιχειρήσεις, αφου το ηλεκτρικό ρεύμα θα υπάρχει στις περιουσίες τους.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, το Περιφερειακό Ταμείο, τους μηχανικούς του Δήμου μας καθώς και όσους αιρετούς σκέφτηκαν και σχεδίασαν πριν από δέκα (10) περίπου χρόνια αυτό το έργο» επεσήμανε ο αντιδήμαρχος Αρχ. Ολυμπίας κ. Νικ. Μαρούντας.