Υπεγράφη σήμερα από τον Αντιπεριφερειάρχη, η σύμβαση που αφορά στην εκπόνηση της μελέτης « ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΒΕΛΤΙΩΣΗ Ε.Ο ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ – ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ – Λ. ΚΥΛΛΗΝΗΣ».

spot_img

Προτεινόμενα

Υπεγράφη σήμερα από τον Αντιπεριφερειάρχη  Π.Ε Ηλείας  Γεώργιο Γεωργιόπουλο και την ανάδοχο μελετητική εταιρεία η σύμβαση που αφορά στην εκπόνηση της μελέτης « ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΒΕΛΤΙΩΣΗ Ε.Ο ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ – ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ – Λ. ΚΥΛΛΗΝΗΣ».

Η εν λόγω μελέτη αφορά στο τμήμα της επαρχιακής οδού από το τέλος περίπου του σχεδίου πόλεως Γαστούνης μέχρι τη νέα γέφυρα Βαρθολομιού, συνολικού μήκους 2,85 χιλιομέτρων και σκοπός της είναι η βελτίωση των γεωμετρικών χαρακτηριστικών της οδού, ώστε μετά την κατασκευή της η διεξαγωγή της κυκλοφορίας να γίνεται με μεγαλύτερη ασφάλεια. « Το συγκεκριμένο έργο έρχεται να προστεθεί στον γενικότερο σχεδιασμό μας, μαζί με τον Δήμο Πηνειού, για την αναβάθμιση των συγκοινωνιακών υποδομών της περιοχής, για την δημιουργία συνθηκών ασφαλείας και ποιότητας στην καθημερινότητα των κατοίκων και επιπλέον βελτίωση της εικόνας της περιοχής που αναβαθμίζει το τουριστικό μας προϊόν», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γεωργιόπουλος.

Από τη μεριά του ο δήμαρχος Πηνειού δήλωσε «Η υπογραφή της σύμβασης που αφορά στην εκπόνηση της εν λόγω μελέτης αποτελεί σίγουρα μια θετική εξέλιξη καθώς θα συμβάλει στην ολοκληρωμένη πρόταση για χρηματοδότηση του ανωτέρω έργου σε δεύτερο χρόνο. Προχωράμε!»

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα