Υποβάλλεται σε εξετάσεις στον Άγ. Ανδρέα ο Τσίρκοβιτς-Μεταβαίνει και ο Λέντζας-Δεν χάνει την καλή διάθεσή του ο Σέρβος

spot_img

Προτεινόμενα

Μια περιπέτεια υγείας αντιμετωπίζει ο Μίκι Τσίρκοβιτς, η οποία αν πρώτα δεν κάνει τον κύκλο της, αν δεν υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, δεν μπορεί και να αξιολογηθεί. Ο προπονητής του ΠΑΟΒ, ένιωσε αδιαθεσία και μετέβη στο νοσοκομείο, με όσους βρίσκονται κοντά του, να έχουν παρατηρήσει ότι από την Κυριακή εμφάνιζε συμπτώματα, έβηχε και δυσκολευόταν να μιλήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να μεταβεί και ο διοικητικός επικεφαλής του ΠΑΟΒ Γιάννης Λέντζας στο νοσοκομείο, ο οποίος και με την ιατρική του ιδιότητα, συμβάλλει τα μέγιστα στην όσο το δυνατόν καλύτερη φροντίδα και μέριμνα.

Από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό του Μίκι Τσίρκοβιτς, βρίσκεται ο γιος του Μίλαν, ενώ βέβαια, σύσσωμη η ομάδα του Παμβουπρασιακού,  με ανακοίνωσή της, στέκεται ηθικά στο πλευρό του Σέρβου τεχνικού της ομάδας.

«Το σωματείο του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ, η διοίκηση , οι συνεργάτες και οι ποδοσφαιριστές θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές ευχές τους για περαστικά και καλή ανάρρωση στον προπονητή μας κ MIODRAG CIRCOVIC για μια μικρή περιπέτεια της υγείας του που αντιμετωπίζει.
Του ευχόμαστε να είναι σιδερένιος και σύντομα σε περιμένουμε ξανά κοντά μας κόουτς».

Ο προπονητής μας έχει την συμπαράσταση από την πρώτη στιγμή της οικογένεια του αλλά και φυσικά όλου του κόσμου απ’ την μεγάλη οικογένεια της ομάδας μας καθώς αποτελεί ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος και όχι μόνο στην περιοχή της Βουπρασίας.
Φυσικά οι ευχές όλων είναι δεδομένες, ώστε να ξεπεράσει όσο το δυνατόν συντομότερα το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΟΥΤΣ !!!
ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!!».

Μάλιστα, ο Μίκι Τσίρκοβιτς, είναι μια λαμπερή προσωπικότητα στο χώρο του ποδοσφαίρου και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα και άλλες ομάδες να σπεύσουν να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους, με πρώτο τον Πανηλειακό, ο οποίος ευχήθηκε «καλή ανάρρωση» στον Μίκι Τσίρκοβιτς, αλλά και συναδέλφους του προπονητές και ποδοσφαιριστές.

Ο Μίκι Τσίρκοβιτς, παρά την περιπέτεια της υγείας του, δεν χάνει την καλή του διάθεση και το χιούμορ. Εισερχόμενος στο νοσοκομείο της Πάτρας, προχώρησε σε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο facebook, νωρίς χθες το απόγευμα, γράφοντας: «Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας. Καλά ξεμπερδέματα…».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα