Υπογράφτηκε η σύμβαση κατασκευής έργων για την συντήρηση-βελτίωση-αποκατάσταση του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου

Στoν Πύργο σήμερα, την 24 του μηνός ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ του έτους 2018 στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη της Π. Ε. Ηλείας, υπογράφτηκε  μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Π. Ε. Ηλεία ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ και του νόμιμου εκπροσώπου  της εργοληπτικής επιχείρησης « ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ  ΜΕ δ.τ. ΑΤΕΧΑ ΑΤΕ»  ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ η σύμβαση κατασκευής του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ- ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΙΑΣ»,

Προϋπολογισμού Μελέτης:400.000,00€ με Φ.Π.Α

Η κατασκευή του έργου περιλαμβάνει εργασίες που πρόκειται να εκτελεστούν, για την συντήρηση-βελτίωση-αποκατάσταση και άρση της επικινδυνότητας στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο (θα εκτελεσθούν εργασίες αποκατάστασης φθαρμένων ασφαλτοταπήτων, κατασκευή ισοπεδωτικών στρώσεων κυκλοφορίας, αποκατάστασης βυθισμάτων, καθαρισμού ερεισμάτων, τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας, διαγράμμισης και κατακόρυφης σήμανσης), εντός των Διοικητικών ορίων του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης και αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και πιο συγκεκριμένα στους παρακάτω Οδικούς  άξονες :

  1. Λεχαινά – Μυρσίνη,
  2. Ανδραβίδα – Τραγανό – Όλγα – Πηγάδι,
  3. Λεχαινά -Άγιοι Θεόδωροι – Μέλισσα – Μπόρσι – Αετοράχη ,
  4. Λεχαινά – Αλυκές, .

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του προγράμματος Δημ. Επενδύσεων ΣΑΕ 571 με κωδικό 2014ΣΕ57100004.

Με την ευκαιρία της υπογραφής της σύμβασης ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση.

«Οι εργασίες στο επαρχιακό δίκτυο της Βόρειας Ηλείας αποτελούν αποκαταστάσεις από τις πλημμύρες του 2015.

Με τις παρεμβάσεις αυτές και όσες πρόκειται να γίνουν το προσεχές διάστημα σε όλο το επαρχιακό δίκτυο του νομού μας, καλύπτουμε ένα σε μεγάλο μέρος τις οδικές μας ανάγκες.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διεκδικεί χρηματοδοτήσεις και θα συνεχίζει να το κάνει σε μια προσπάθεια βελτίωσης του οδικού δικτύου του νομού μας και της ποιότητας ζωής και ασφάλειας των συμπολιτών μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.