ΗΛΕΙΑ

«Υποχρέωσή μας να στηρίξουμε τον Αίαντα και τον Γιώργο Μπίρμπα»


Με μια δήλωση γεμάτη σημασία αποχώρησε από τη Γενική Συνέλευση του Αίαντα Γαστούνης ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου Ανδρέας Νίκας, ο οποίος υπογράμμισε ότι όλοι όσοι πέρσι βρέθηκαν κοντά στην ομάδα, καλούνται να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας, της οποίας ηγείται ο Γιώργος Μπίρμπας.

Στο πλευρό των δυο νέων ανθρώπων που εκφράζουν το «αύριο» του Αίαντα, όλοι όσοι χρηματοδότησαν το περσινό εγχείρημα αναγέννησης του συλλόγου, αλλά και κάποιοι ακόμα, όπως ο επιχειρηματίας Γιώργος Μπούγος, πρώην Πρόεδρος του συλλόγου, ο οποίος και αυτός, έστειλε μήνυμα στήριξης της περσινής διοίκησης και πρόθεσης για δική του ενεργό συμμετοχή.

Στα νέα πρόσωπα που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να μπουν στο Δ.Σ. ήταν και ο Μάκης Βλασσόπουλος, με καταγωγή από την περιοχή της Γαστούνης, ο οποίος πέρσι συμμετείχε στη διοίκηση του Αστέρα Αμαλιάδας.

Κοντά στη νέα διοίκηση και δυο ακόμα απο το περσινό “σχήμα”, ο Γιώργος Μπιζάνης, αλλά και ο Θανάσης Θεοδόσης.

Το κλίμα στη Γενική Συνέλευση, ήταν συγκρατημένα αισιόδοξο. Η αισιοδοξία, πήγαζε από την πολύ καλή περσινή πορεία, την επιτυχημένη «συνταγή» και το τεχνικό πλάνο οργάνωσης το οποίο εισηγήθηκε ο Λάμπης Κάρδαρης, άνθρωπος ο οποίος είχε μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τον περσινό αγωνιστικό σχεδιασμό. Το ότι το κλίμα ήταν «συγκρατημένο», οφείλεται στο γεγονός ότι η νέα κατηγορία, η Γ΄ Εθνική, έχει σαφώς αυξημένες απαιτήσεις και μεγαλύτερα έξοδα, άρα και μεγαλύτερες ευθύνες.

 

Πάντως, ανεξάρτητα από τους προβληματισμούς οι οποίοι εκφράστηκαν, κοινή πεποίθηση ήταν ότι η ομάδα θα βαδίσει και τη νέα σεζόν σε στέρεες βάσεις. Η δημιουργία του Δ.Σ. βρίσκεται πολύ κοντά, τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί για το ξεκίνημα, αγγίζουν τα περσινά δεδομένα, πράγμα και αυτό σημαντικό καθώς μιλάμε για μια εποχή με ιδιαιτερότητες, εν μέσω μιας ευρύτερης κρίσης με υγειονομικό χαρακτήρα. Ωστόσο, η δυναμική που έδειξε να αναπτύσσεται, είναι μεγάλη, καθώς οι προοπτικές για να μπορέσει το εγχείρημα στην πορεία να γιγαντωθεί, είναι μεγάλες.

Από τη Γενική Συνέλευση, απουσίαζε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, για επαγγελματικούς λόγους, οι οποίοι τον υποχρέωσαν να μεταβεί εσπευσμένα στην Κέρκυρα, ωστόσο ήταν παρών δια εκπροσώπου, ο οποίος ανέφερε ότι η πλευρά του επιχειρηματία από το Ρουπάκι, θα βρεθεί και πάλι κοντά στην ομάδα.

 

Σ. Φραγκογιαννόπουλος