ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υποχρεωτική παύση για ομαδικές προπονήσεις με απόφαση της Κυβέρνησης

  • 29
    Shares

Να σταματήσουν οι προπονήσεις όλων των ομάδων, σε όλα τα αθλήματα, αποφάσισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, απόφαση υποχρεωτικής παύσης, την οποία επιβάλλει με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. Και η οποία θα ισχύει τόσο για τις επαγγελματικές ομάδες, όσο και για τις ερασιτεχνικές.

Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και οι ελάχιστες εκείνες ομάδες οι οποίες είχαν απομείνει να κάνουν προπονήσεις, στην Ηλεία συγκεκριμένα κάποιες μεγαλύτερων κατηγοριών και κάποιες πιο οργανωμένες με στόχους, παύουν και αυτές.

Στο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης που δημοσιεύτηκε το βράδυ της Παρασκευής 13/3 με… τίτλο «Κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κορωνοϊού» εκτός από τις καφετέριες, τα εστιατόρια, τα κομμωτήρια, τα πρακτορεία ΟΠΑΠ κλπ γίνεται λόγος για κλείσιμο, σε πρώτη φάση από 14 έως 27 Μαρτίου, «των αθλητικών εγκαταστάσεων και εγκαταστάσεων γυμναστικής καθώς και των αθλητικών ομίλων, με εξαίρεση των αθλητών και ομάδων που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του τρέχοντος έτους».


  • 29
    Shares