16.5 C
Pýrgos
Κυριακή, 17 Οκτωβρίου, 2021

Υποψήφια η Δήμητρα Ανδρουτσοπούλου με την παράταξη Χριστοδουλόπουλου

spot_img

Προτεινόμενα

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ” ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

 

 Την υποψηφιότητα της καθηγήτριας Γαλλικών κας Δήμητρας Ανδρουτσοπούλου με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί της, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή  του ο κύριος Χριστοδουλόπουλος: «Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή να με εμπιστεύεται και να συμμετέχει ενεργά στην προσπάθειά μας στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου, η Δήμητρα Ανδρουτσοπούλου.

Ένα πρόσωπο που τόσο η ίδια όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της, αποτελούν ζωντανά παραδείγματα για τους συνδημότες μας. Μία οικογένεια που εδώ και δεκαετίες προσφέρει εθελοντικά στον πολιτισμό και όπου αλλού παρουσιάζεται ανάγκη για αλληλεγγύη και κοινωνική μέριμνα.

Η Δήμητρα είναι ένα ιδιαίτερα δημιουργικό και κοινωνικό μέλος της κοινωνίας μας, διδάσκοντας τα παιδιά μας εκτός από ξένες γλώσσες και ήθος.

Την ευχαριστώ για τη συμμετοχή της και της εύχομαι καλή επιτυχία!».

Από την πλευρά της η κα Δήμητρα Ανδρουτσοπούλου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ανταποκρίθηκα θετικά στο κάλεσμα του κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου να κατέλθω ως υποψήφια με την δημοτική παράταξη ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και για την αγάπη με την οποία με περιέβαλλε από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας.

Ζώντας αδιαλείπτως στην πόλη της Αμαλιάδας, διδάσκοντας τα παιδιά των συμπολιτών μου ξένες γλώσσες εδώ και δεκαετίες, γνωρίζοντας τα προβλήματα της καθημερινότητας και συμμετέχοντας εθελοντικά σε δράσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των δημοτών, αποφάσισα να συμπορευτώ με τον πλέον επιτυχημένο Δήμαρχο Ήλιδας.

Η αλλαγή αισθητικής και οπτικής των πραγμάτων που επιχειρείται τα τελευταία χρόνια από την παρούσα δημοτική αρχή είναι ιδιαίτερα δύσκολη, αλλά αναγκαία για να πάει μπροστά ο τόπος μας.  

Η ομάδα μας είναι δυνατή και άξια, με όνειρα για την πόλη και την περαιτέρω βελτίωσή της. Άλλωστε όλοι μας γνωριζόμαστε σε αυτόν τον τόπο και δεν θα αφήσουμε κανένα περιθώριο οπισθοδρόμησης».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

Η Δήμητρα Ανδρουτσοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμαλιάδα. Μέλος πολύτεκνης οικογένειας, μετά το πέρας της γυμνασιακής της εκπαίδευσης στο εξατάξιο γυμνάσιο Αμαλιάδας, κατάφερε να φοιτήσει και να αποφοιτήσει από το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, όπου απέκτησε τον τίτλο “Diplome D’ etudes Superieures – Option Traduction”.

Έκτοτε διαμένει στην Αμαλιάδα όπου διδάσκει την Γαλλική γλώσσα.  Διετέλεσε πρόεδρος της Γαλλικής γλώσσας στο PALSO, συμμετείχε σε εκπαιδευτικά σεμινάρια και εργάστηκε επί σειρά ετών ως εξωτερικός συνεργάτης της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

Αδέλφια της είναι ο Γιώργος Ανδρουτσόπουλος οικονομολόγος και ανώτατο τραπεζικό στέλεχος τα τελευταία 38 χρόνια στην Γενεύη της Ελβετίας, ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος γνωστός από την πολυετή ενασχόλησή του με τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Αμαλιάδας, την πλούσια πολιτιστική του δράση και το συγγραφικό του έργο και ο Βασίλης Ανδρουτσόπουλος που ασχολείται με τα τουριστικά επαγγέλματα.

Ως εθελόντρια προσφέρει τις υπηρεσίες της όπου της έχει ζητηθεί, με πολλές δράσεις στις οποίες συμμετέχει να έχουν να κάνουν με μεγάλα δρώμενα του Δήμου Αμαλιάδας και μετέπειτα του Δήμου Ήλιδας.

Είναι ιδιαίτερα δραστήρια σε πολιτιστικές, κοινωνικές, φιλανθρωπικές και λοιπές εκδηλώσεις, ενώ έντονη παρουσία έχει να επιδείξει στις τέχνες και την περιβαλλοντική συνείδηση.

Πρωτοστάτησε τα τελευταία χρόνια στα γεύματα αγάπης στο ΚΗΦΗ, στην διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου Χωριού, στην αναβίωση του Καρναβαλιού Αμαλιάδας.

Ασχολείται ενεργά με την παράδοση, ενώ είναι μέλος στους συλλόγους «ΑΣΤΡΙΝΙΑ», «ΑΓΑΠΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» και στο Κοινωφελές Σωματείο «ΠΥΡΡΩΝ Ο ΗΛΕΙΟΣ».

Είναι, επίσης, συγγραφέας βιβλίου με παραδοσιακές συνταγές.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα