ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΗΛΙΔΑΣ

Υποψήφια με τη”ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ” η Σταυρούλα Λαμπροπούλου – Αρβανίτη


ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ” ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΑΡΒΑΝΙΤΗ.

Την υποψηφιότητα της κας Σταυρούλας Λαμπροπούλου – Αρβανίτη με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί του, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή  του ο κύριος Χριστοδουλόπουλος: «Η Σταυρούλα Λαμπροπούλου – Αρβανίτη προέρχεται από μία βαθιά Δημοκρατική οικογένεια κι αυτές οι δημοκρατικές πεποιθήσεις αποτελούν τη μεγάλη της κληρονομιά.

Γέννημα θρέμμα του Ανεμομύλου, συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση που ξεκίνησε από τον παππού της και στη συνέχεια τον πατέρα και τον θείο της, διατηρώντας μέχρι σήμερα μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη Αρβανίτη, το κατάστημά εστίασης επί της πλατείας.

Ως νέα επαγγελματίας και άνθρωπος που ασχολείται εδώ και χρόνια με τα κοινά, μπορεί σίγουρα να βοηθήσει στην προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε την πόλη του αύριο.

Την καλωσορίζω στην δημοτική μας παράταξη και της εύχομαι κάθε επιτυχία στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου!».

Από την πλευρά της η κα Λαμπροπούλου – Αρβανίτη ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Αποδέχτηκα με χαρά την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση του Δημάρχου μας, κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, προκειμένου να συμμετάσχω κι εγώ στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής του παράταξης ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.

Είναι ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ που γνωρίζω εδώ και χρόνια και τον εμπιστεύομαι πλήρως. Ως νέος άνθρωπος και επαγγελματίας διαπιστώνω ότι, στον Δήμο μας συντελείται τα τελευταία χρόνια ένα μεγάλο έργο από τη δημοτική αρχή, το ποίο δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει στη μέση.

Μέσα σε αυτό το έργο έχει ενταχθεί και η αναβάθμιση της περιοχής που γεννήθηκα, μεγάλωσα και δραστηριοποιούμαι, της πλατείας Ανεμομύλου, η οποία μετά από δεκαετίας μαρασμού θα αναπλαστεί και θ’ αλλάξει όψη.

Σε αυτήν την αναμέτρηση δεν περισσεύει κανείς και γι’ αυτό το λόγο αποφάσισα να κατέλθω στον εκλογικό στίβο».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΑΡΒΑΝΙΤΗ

Η Σταυρούλα Λαμπροπούλου – Αρβανίτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμαλιάδα. Είναι κόρη του αείμνηστου Κώστα Λαμπρόπουλου, που το επώνυμό του συνδέθηκε άρρηκτα με την περιοχή του Ανεμομύλου, όπου διατηρούσε με τον αδελφό του Γιάννη το κατάστημα εστίασης το οποίο είχαν κληρονομήσει από τον πατέρα τους.

Παρά το γεγονός ότι σπούδασε στο ΤΕΙ Καλαμάτας και πήρε πτυχίο από το τμήμα Χρηματοοικονομικής και Ελεγκτικής Επιστήμης, η ίδια επέστρεψε στον τόπο της, συνεχίζοντας την ιστορία της οικογενειακής της επιχείρησης στην πλατεία Ανεμομύλου, μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη Αρβανίτη.

Έχει αναπτύξει πλούσια κοινωνική και πολιτική δράση, κυρίως στο φοιτητικό κίνημα, ενώ η οικογένειά της χαρακτηρίζεται από τη δημοκρατική της παράδοση.  Είναι ιδιαίτερα δραστήριο άτομο, μέλος σε πολλούς συλλόγους της περιοχής μας, ενώ έχει αναπτύξει και εθελοντική δράση.

Έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την Κωνσταντίνα 9 ετών και την Έλενα 5 ετών.