ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΗΛΙΔΑΣ

Υποψήφιος με την “ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ” και ο κ. Δημήτρης Κουρέλης

  • 15
    Shares

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ” ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΕΛΗΣ 

Την υποψηφιότητα του δασικού υπαλλήλου κ. Δημήτρη Κουρέλη με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί του, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή  του ο κύριος Χριστοδουλόπουλος: «Ο Δημήτρης Κουρέλης έχει χρόνια πορείας στα πολιτικά δρώμενα της περιοχής. Ως άνθρωπος και ως δημόσιος λειτουργός έχει να επιδείξει πλούσιο έργο, πάντα με τιμιότητα και σωφροσύνη.

Τον καλωσορίζω στην μεγάλη δημοτική μας παράταξη και του εύχομαι καλή επιτυχία και καλό αγώνα!»   

Από την πλευρά του ο κύριος Κουρέλης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, να κατέλθω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου με τον συνδυασμό ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ.

Τα τελευταία πέντε χρόνια ο Δήμαρχος και η Δημοτική του αρχή συνέβαλαν στην ισομερή ανάπτυξη του τόπου μας και όχι στη «μερική» ανάπτυξη. Ενδεικτικά αναφέρω ότι μετά από χρόνια θα αλλάξουν όψη ξεχασμένες περιοχές και πλατείες, όπως η πλατεία Δημοκρατίας, η πλατεία Ανεμομύλου, η Καραμαλού, η πλατεία των Σαβαλίων ή ακόμα και η πλατεία του Αγραπιδοχωρίου Πηνείας που ήδη ολοκληρώθηκε.

Φυσικά είναι και πολλά άλλα που γίνονται. Το έργο που συντελείται είναι μεγάλο και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μείνει στη μέση. Επιπλέον, όμως κι ο Χρήστος Χριστοδουλόπουλος ως άνθρωπος, ως πολιτικός και ως δημόσιος λειτουργός ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη ΟΛΟΥ του Δήμου μας.

Χωρίς μεροληψίες, εμπάθειες, βολέματα. Κατάφερε να βάλει τάξη στα οικονομικά, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και να ξεκινήσει ένα μεγάλο έργο.

Πρέπει και οφείλουμε όλοι να βρεθούμε στο πλευρό του για την επόμενη νίκη της παράταξης».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΡΕΛΗ

Ο Δημήτρης Κουρέλης γεννήθηκε στην Αμαλιάδα, όπως και οι γονείς του Βασίλειος και Ουρανία Κουρέλη.

Από το 1980 υπηρετεί στο Δασαρχείο Αμαλιάδας και από το 1993 και ένθεν ως δασικός υπάλληλος, εξυπηρετώντας επί σειρά 39 ετών –κυρίως– τις 35 κοινότητες των πρώην Δήμων Αμαλιάδας και Πηνείας.

Από μικρό παιδί ανήκει στην Κεντροδεξιά παράταξη και από το 1982 είναι κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, έχοντας διατελέσει επτά θητείες ως πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Αμαλιάδας. Επίσης, συμμετείχε ως αιρετός σύνεδρος σε πέντε συνέδρια του κόμματος, ενώ σήμερα έχει τον τομέα Δασών και Περιβάλλοντος της ΝΟΔΕ Ηλείας.

Είναι παντρεμένος με την Αγγελική Μαρκοπούλου και έχει δύο παιδιά, τον Νικόλαο και την Βασιλική.


  • 15
    Shares