ΗΛΕΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΗΛΙΔΑΣ

Υποψήφιος με τον Χ.Χριστοδουλόπουλο ο Αργύρης Σάκκος

  • 34
    Shares

Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΑΚΚΟΣ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΗΛΙΔΑ-ΝΕΑ ΜΕΡΑ”

Με τον προπονητή κολύμβησης κ. Αργύρη Σάκκο συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης 17 Ιανουαρίου 2018 ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος και στην συνέχεια οι δύο άνδρες ανακοίνωσαν την υποψηφιότητα του κυρίου Σάκκου με την παράταξη ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ, στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές του Μαΐου.
Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος: «Καλωσορίζουμε στη δημοτική παράταξη ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ έναν άνθρωπο του αθλητισμού που αποτελεί “κόσμημα” για τον δήμο μας, τόσο με τη δραστηριότητά του όσο και με το ήθος του.

Ο γνωστός προπονητής κολύμβησης κ. Αργύρης Σάκκος αποφάσισε να συμπορευτεί μαζί μας, εν όψει των δημοτικών εκλογών του ερχόμενου Μαΐου και να συμμετέχει ενεργά στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε τα τελευταία χρόνια να αλλάξει σελίδα ο τόπος μας.

Ο κύριος Σάκκος σηματοδοτεί τη νέα γενιά και το αύριο, αφού αν και διέπρεψε στην Αθήνα, όντας πετυχημένος τόσο στις πισίνες ως αθλητής κολύμβησης όσο και στα ποδοσφαιρικά γήπεδα ως ποδοσφαιριστής, επέλεξε να επιστρέψει στην πατρογονική του εστία στην Αμαλιάδα, να ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα στην κολύμβηση στην οποία και σήμερα διαπρέπει, αλλά και το σπουδαιότερο να δημιουργήσει εδώ την δική του οικογένεια.

Τον ευχαριστούμε και τον καλωσορίζουμε στους κόλπους της φιλόξενης δημοτικής μας παράταξης».

Από την πλευρά του ο κ. Αργύρης Σάκκος ανέφερε τα εξής: «Έχω πειστεί ότι ο δήμαρχος Χρήστος Χριστοδουλόπουλος γνωρίζει και μπορεί να οδηγήσει το δήμο σε μια νέα φάση αθλητικής, πολιτιστικής, κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης.
Ως αθλητής και προπονητής, αλλά και ως κάτοικος του Δήμου Ήλιδας αισθάνομαι την ανάγκη να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την συλλογική προσπάθεια να κάνουμε τον τόπο μας υπόδειγμα ποιότητας ζωής και παράδειγμα για τον υγιή αθλητισμό, όπως αρμόζει στην πόλη που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δηλώνω επίσης ότι, με μεγάλη χαρά θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το δήμαρχο Χρήστο Χριστοδουλόπουλο.»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΡΓΥΡΗ ΣΑΚΚΟΥ

Ο προπονητής κολύμβησης και επί σειρά ετών αθλητής Αργύρης Σάκκος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Το 2007 μετά από λαμπρή καριέρα στην κολύμβηση και το ποδόσφαιρο αποφάσισε να μετοικίσει στην Αμαλιάδα, τόπο καταγωγής του.
Αθλητής της κολύμβησης στον Πανιώνιο από παιδί και για 14 χρόνια, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Επίσης, αθλητής ποδοσφαίρου για 20 χρόνια, ξεκινώντας με τα χρώματα του Πανιωνίου από τις ακαδημίες και περνώντας αργότερα και μέχρι σήμερα από πολλές και ιστορικές ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο Αστέρας Αμαλιάδας για 4 χρόνια.

Σήμερα είναι αθλητής υδατοσφαίρισης με τον «ΕΠΕΙΟ Γ.Σ. Ήλιδας» και ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής. Συμμετείχε σε κολυμβητικούς αγώνες το 2017 με την ομάδα του ΕΠΕΙΟΥ, όπου η κατάκτηση της 1ης θέσης στα 50μ. πεταλούδας στην κατηγορία του, συνδυάστηκε με κατάρριψη πανελληνίου ρεκόρ και πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters.

Είναι διπλωματούχος προπονητής κολύμβησης, τεχνικής κολύμβησης και ναυαγοσωστικής. Από το 2014 έως και σήμερα είναι προπονητής – τεχνικός διευθυντής του «ΕΠΕΙΟΥ Γ.Σ. Ήλιδας», συνεργαζόμενος με τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ. και προπονητής τεχνικής κολύμβησης του ΕΠΕΙΟΥ, συνεργαζόμενος με τους ομοσπονδιακούς προπονητές.

Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.


  • 34
    Shares