24.6 C
Pýrgos
Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Υποψήφιος με Χριστοδουλόπουλο ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος

spot_img

Προτεινόμενα

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ” ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ  

Την υποψηφιότητα του δικηγόρου κ. Παναγιώτη Γιαννόπουλου ανακοίνωσε, έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί του, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Ο κ. Παναγιώτης Γιαννόπουλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «“Γηράσκω αεί διδασκόμενος” έλεγαν με σοφία οι αρχαίοι μας πρόγονοι και με την φράση τους αυτή είμαι πλήρως ταυτισμένος, καθώς αποτελεί την κορωνίδα τόσο του “modus vivendi” όσο και  της αντίληψής μου για την πολιτική ζωή του τόπου μας.

Αποφάσισα να τεθώ εκ νέου στην κρίση των πολιτών του Δήμου μας, διδασκόμενος πως η ζωή και η συναναστροφή δεν χορταίνεται ποτέ.

Από τα παιδικά μου χρόνια βρίσκομαι στους δρόμους και τις γειτονιές της Αμαλιάδας, μέχρι και σήμερα που η μισή μου ζωή είναι στα έδρανα των δικαστηρίων, πάντοτε με πρωταρχικό στόχο την προσφορά και τον ανιδιοτελή αγώνα προς το συμφέρον των αδύναμων συμπολιτών μου. Η συναναστροφή αυτή στέκεται στα 42 μου πλέον χρόνια, η πρωταρχική αιτία για να επιλέξω να συμπορευτώ πολιτικά με την παρέα μου, με τους ανθρώπους που αγαπώ και είμαι μαζί τους από μικρό παιδί, με αυτούς που κάναμε τα ίδια όνειρα προκειμένου να συνεισφέρουμε στον τόπο που γεννηθήκαμε και επιλέξαμε να τον υπηρετήσουμε τούτη την κρίσιμη χρονικά στιγμή.

Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν ήδη αφήσει το πολιτικό τους αποτύπωμα στα κοινά του δήμου μας με θετικό πρόσημο,  στην παράταξη ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ του Δημάρχου Χρήστου Χριστοδουλόπουλου και μόνο τυχαίο δεν είναι.

Έχουν ήδη τεθεί οι σωστές βάσεις προκειμένου να εξυγιανθεί πλήρως ο Δήμος μας και η επόμενη θητεία να αποτελέσει τον βατήρα εκτόξευσής του. Στην σύγκρουση που λαμβάνει χώρα μεταξύ «παλαιού» και «νέου» το νέο πρέπει να επικρατήσει.

Όσα οραματίστηκε και πραγματοποιεί με σταθερό βηματισμό η παρούσα Δημοτική Αρχή με έκαναν να αποφασίσω να συμπλεύσω μαζί της. Σκοπός μου είναι να μπολιαστώ με αυτήν την όμορφη παρέα και με ανιδιοτέλεια να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, προκειμένου να κάνουμε τον δήμο μας πιο ανθρώπινο, πιο προσιτό στους πολίτες και πιο εναλλακτικό».  

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος γεννήθηκε το 1977 στην πόλη της Αμαλιάδας, στην οποία ζει μέχρι σήμερα.

Ο πατέρας του, κ. Σωτήριος Γιαννόπουλος διετέλεσε επί σειρά ετών και έως τη συνταξιοδότησή του Διευθυντής στα ΕΛΤΑ Αμαλιάδας, ενώ η μητέρα του κα Μαγδαληνή Αγαλιώτη εργάστηκε στο Πρωτοδικείο Αμαλιάδας

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Νομική σχολή και αμέσως μετά δραστηριοποιήθηκε ως δικηγόρος στην πόλη της Αμαλιάδας, στης οποίας τον Δικηγορικό Σύλλογο είναι σήμερα εγγεγραμμένος.

Τα τελευταία 13 έτη διατηρεί το δικό του δικηγορικό γραφείο. Γνωρίζει άπταιστα την Αγγλική και την Ιταλική γλώσσα.

Είναι Νομικός Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας και Ταμίας στον Λογαριασμό Ενίσχυσης και Αλληλοβοήθειας Δικηγόρων Αμαλιάδας.

Είναι πατέρας μίας κόρης 7 ετών, ονόματι Ρεγγίνα.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα