ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΗΛΙΔΑΣ

Υποψηφιότητα με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» ο κ. Σταύρος Μουζάκης

  • 42
    Shares

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ” ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ

Την υποψηφιότητα του Κ. Σταύρου Μουζάκη με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί του, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή  του ο κύριος Χριστοδουλόπουλος: «Αποτελεί για εμένα χαρά και τιμή που με εμπιστεύεται ένας άνθρωπος της αγοράς, όντας ο ίδιος γόνος γνωστής οικογένειας που διατηρεί εδώ και δεκαετίες βιομηχανία ζαχαρωδών προϊόντων στον Δήμο Ήλιδας.

Νέοι άνθρωποι σαν το Σταύρο Μουζάκη μπορούν να προσδώσουν πολλά στην προσπάθεια που καταβάλλουμε, προκειμένου να αλλάξουμε την πόλη μας και να την μετατρέψουμε σε μια σύγχρονη και φιλική πόλη.

Πολλά κοινά μας οράματα όπως αυτό της πράσινης και φιλικής προς τον άνθρωπο ανάπτυξης μας έφεραν κοντά. Μ’ αυτούς τους ανθρώπους κοντά μας, είμαι σίγουρος πως το έργο που έχουμε ξεκινήσει την τελευταία πενταετία θα συνεχιστεί.

Τον καλωσορίζω στην δημοτική μας παράταξη και του εύχομαι καλή επιτυχία!»  

Από την πλευρά του ο κ. Σταύρος Μουζάκης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Αποδέχτηκα την πρόσκληση – πρόκληση για μένα, του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, προκειμένου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ.

Βασικός μου στόχος είναι να αλλάξει νοοτροπία το δυναμικό της πόλης, προκρίνοντας λύσεις πράσινης ανάπτυξης, πάνω σε στέρεες βάσεις. Μέλημά μου να είναι το κοινό συμφέρον, μέσω αλληλοβοήθειας και εθελοντικής προσφοράς.

Είναι χαρακτηριστικό πως η πόλη αν και έχει προνόμια που άλλες δεν έχουν, σε καμία περίπτωση δεν τα έχει χρησιμοποιήσει προς όφελός της.

Συστρατεύομαι στο όραμα της Δημοτικής αρχής να αλλάξει τα δεδομένα και σίγουρα αυτό το έργο που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια δεν μπορεί να μείνει στη μέση».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΟΥΖΑΚΗ

Ο Σταύρος Μουζάκης γεννήθηκε το 1982 και μεγάλωσε στην Αμαλιάδα όπου ολοκλήρωσε και την σχολική του εκπαίδευση στο 1ο Γυμνάσιο και μετέπειτα στο 1ο Λύκειο. Γιός του Δημήτρη Μουζάκη και της Κωνσταντίνα Μουζάκη, οι οποίοι διατηρούσαν επί σειρά δεκαετιών από κοινού με τα αδέλφια γνωστό εργοστάσιο ζαχαρωδών προϊόντων.

Σπούδασε στον τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια επέστρεψε στην πόλη της Αμαλιάδας όπου ασχολήθηκε με την οικογενειακή επιχείρηση. Σήμερα παραμένει στο χώρο των ζαχαρωδών προϊόντων.

Από μικρός ασχολήθηκε με τα κοινά, κυρίως στο φοιτητικό κίνημα, όντας εκ των ιδρυτικών μελών και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αμαλιαδωτών Φοιτητών. Έχει αναπτύξει πλούσια δράση σε διάφορους τομείς ενδιαφέροντος, συμμετέχοντας εθελοντικά σε συλλόγους και σωματεία της πόλης.

Στα χόμπι του συγκαταλέγεται η φωτογραφία κι ο ίδιος στον ελεύθερο χρόνο του κάνει όσα περισσότερα «κλικ» μπορεί, ενώ είναι μέλος του Συλλόγου Φίλων Ποδηλάτου Ήλιδας, όχημα το οποίο προτιμά για τις μετακινήσεις του εντός πόλης.

Είναι παντρεμένος από το 2017 με την Ευγενία Αποστολοπούλου.


  • 42
    Shares