ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Υπό διάλυση το κατάστημα της ΔΕΗ στην Αμαλιάδα – Απαράδεκτη η ταλαιπωρία των Καταναλωτών (βίντεο)


Στο τηλεφωνικό κέντρο και το e-mail του Ilia.news, καθημερινά εδώ και πολλούς μήνες είμαστε αποδέκτες καταγγελιών από την Αμαλιάδα και την ευρύτερη περιοχή του Κάμπου της Πηνείας και του Πύργου ότι στο κατάστημα της Αμαλιάδας υπάρχει μόνο μία υπάλληλος και η αναμονή είναι πάνω από τέσσερις ώρες για να εξυπηρετηθεί ο κάθε καταναλωτής.

Σε τακτά διαστήματα κάναμε ρεπορτάζ για τις συγκεκριμένες καταγγελίες και Διαπιστώσαμε ότι η κατάσταση είναι απαράδεκτη, μιλήσαμε με τους προϊσταμένους στην Πάτρα και μας είπαν ότι η κατάσταση είναι υπό έλεγχο και η μία υπάλληλος είναι υπεραρκετή για το κατάστημα της Αμαλιάδας, αυτοί μας είπαν κάνουν διοίκηση, έχουν στατιστικά στοιχεία και βλέπουν ότι στο κατάστημα είναι υπεραρκετό ένα άτομο και είναι μικρός όγκος που εξυπηρετεί.

Είναι υπεραρκετή μία υπάλληλος μας τόνιζαν συνεχώς.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ακριβώς το ρεπορτάζ και θα καταλάβετε τι γίνεται στο κατάστημα της Αμαλιάδας .

Μάθαμε ότι δύο με τρεις φορές την εβδομάδα καλείται η αστυνομία που απασχολεί περιπολικό και όλη την ομάδα Δίας για να χωρίζει αυτούς που τσακώνονται στην ουρά που έχουν αγανακτήσει από την πολύωρη αναμονή.

Και κάποιοι που βρίσκονται στην αναμονή παίρνουν να καταγγείλουν στην Αστυνομία ότι κάποιος αγανακτισμένος επιτίθεται στη μοναδική υπάλληλο γυναίκα που δεν είναι σε γκισέ , αλλά σε ένα γραφείο που είναι εκτεθειμένη στα πάντα.

Ο δήμαρχος Ήλιδας μας ενημέρωσε ότι σε τηλεφωνικές επικοινωνίες που έχει με τους προϊσταμένους, των διαβεβαίωσαν ότι ξέρουν να κάνουν διοίκηση ξέρουν τι απαιτήσεις έχει το κατάστημα Αμαλιάδας και για αυτό έχουν αφήσει έναν υπάλληλο.

Αυτά είδαμε στο ρεπορτάζ και σας τα μεταφέρουμε στο παρακάτω βίντεο για να δείτε την κατάσταση ακριβώς και πιστεύουμε μετά από αυτή την ανάρτηση να σταματήσει η ταλαιπωρία του κόσμου γιατί το κατάστημα της Αμαλιάδας είναι το μοναδικό που έχει ταμείο και εξυπηρετεί τις πληρωμές και τις επιστροφές που δίνει η ΔΕΗ σε κάποιους καταναλωτές.

Στον Πύργο αξίζει να σημειωθεί ότι δεν λειτουργεί Ταμείο και έτσι εξυπηρετεί και τους πελάτες του Πύργου η Αμαλιάδα.

Κοινοποιήστε όλοι που βιώνετε αυτή την κατάσταση και ταλαιπωρήστε συνεχώς.